daichi kamada

Galatasaray #Kamada konusunda ciddi. Kulüp, orta saha oyuncusunu bu sezondan itibaren Türkiye'ye getirmek istiyor ancak haziran ayında bedelsiz olarak çıkacak oyuncu için 5/6 milyonun üzerine çıkmak istemiyor. #Lazio 10 milyon ister.

Opsiyonlu sözleşme imzaladılar iki tarafta kabul ederse sözleşme uzayacak 6 ay sonra boşa çıkıyor 10 m euro bekliyorlarsa elimizde satılık köprü var.

Kamada bizim sisteme uygun bir oyuncu gibi gözükmekte. Lakin ben şu Puertas'ı daha çok merak ettim şahsen ve genel maaşı falana düşününce ismi geçen Puertas daha iyi olabilir hiç izlemedim kendisini bunu belirteyim.

Kamada ikinci forvet özellikli bir isim, yani oynadığımız sistem için en mantıklı isimlerden birisi. Zor bir transfer ama.

Bu herifi ciddi izleyenler çok yetenekli olmadığını söylüyor . Şahsi fikrim Almanya'da düzenli oynayıp iyi bir skor katkısı yakalamış adamın bizim ligde tutacağını düşünüyorum .İstisnalar illa ki oluyor angelino gibi ama en kötü ihtimal bizim takim on alana presini seviyor sırf bu yönden bile katkı sağlayacaktır..

En basindan Lazio dogru tercih miydi orasi cok tartisilir.

Bence yanlis takima gitti. Artik kendi mi sicip batirdi yoksa menajeri mi bilemem

Geri
Üst Alt