Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.776
- 16.799
- 1.578
Bu herifi bize gelmek yerine Lazio'ya gittiği için bile almam. Bir de 5 milyon bonservis ödetecek bize ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön alan presi için ne dersin?Kamada da takım oyuncusu mücadele eder.Yalnız çok egolu 1 tip.Burda ki takıma alışırsa faydalanırız kendisinden..
Mertens'in Napoli zamanlarına yaklaşamaz ama şu anki performanstan 1-2 tık fazlasını verir.Ve bunu 0 Dk yapabilir maçlarda.Dediğim gibi kanks çok egolu 1 tip takımın havasına alışırsa katkı alırız kendisinden..Ön alan presi için ne dersin?
begenirmisin kamadayiOpsiyonlu sözleşme imzaladılar iki tarafta kabul ederse sözleşme uzayacak 6 ay sonra boşa çıkıyor 10 m euro bekliyorlarsa elimizde satılık köprü var.
Uygun şartlar olursa evet fakat yüksek maliyet olacaksa o performansın karşılığını bilemiyorum.begenirmisin kamadayi
Kamada mı Kagawa mıMertens'in Napoli zamanlarına yaklaşamaz ama şu anki performanstan 1-2 tık fazlasını verir.Ve bunu 0 Dk yapabilir maçlarda.Dediğim gibi kanks çok egolu 1 tip takımın havasına alışırsa katkı alırız kendisinden..
Diğeri savunmaya bu kadar ağırlık vermezdi.Ben Kamada'yı tercih ederim bu yönden dolayı..Kamada mı Kagawa mı
6 milyon bonservisi verecegimize keske 3 milyon imza para verseydik daha ucuza almis olurduk ,bonservis elinde iken.Uygun şartlar olursa evet fakat yüksek maliyet olacaksa o performansın karşılığını bilemiyorum.
Yazın istedik ama şartları ve fazla istekleri vardır ama şu an şartlar daha olabilir ama Lazio 6 m euro istiyorsa yine bitmez.6 milyon bonservisi verecegimize keske 3 milyon imza para verseydik daha ucuza almis olurduk ,bonservis elinde iken.
sogukum biraz bu dransfereYazın istedik ama şartları ve fazla istekleri vardır ama şu an şartlar daha olabilir ama Lazio 6 m euro istiyorsa yine bitmez.
yanlış kamadayı izlemişsin
ezbere konuşuyorsun bir tane kilit pası uzun pası oyun kurma pası ekstra pası yok. ceza sahasına yaklaşınca aynı kerem gibi kilitleniyor. Driplingi de kusursuz değil kontra top kaptırmaya çok müsait
Bu kamadanin sözleşmesi bitmiyor mu, 1+3 imzalamıştı
Aha bizde sorun hücum benceLazio onun için yanlış adresti zaten
Sezon başı çok istemiştim gelmesini
Bir de Rashica kalsaydı süper olurdu
Takım savunması çok yükselirdi