Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajeri batırdıEn basindan Lazio dogru tercih miydi orasi cok tartisilir.
Bence yanlis takima gitti. Artik kendi mi sicip batirdi yoksa menajeri mi bilemem
37 yaşındaki mertensin bencil olmayışı ile oyun zekasının yüzü hürmetine takımın hücumu biraz derli toplu gözüküyor. Kerem aktürkoğlunu gibi pas ile alakası olmayan bir adamın yanına bu kamada bizi bitirir. İkisi de takım oyunundan bir haber istatistiklerine bakıp aldanmayın.ne uzun pası yav? oyun kurucu degil ki bu adam.
Milan'a gidecekti. Ama orada sezon başı Maldini mi ne transfer işleri ile uğraşan ayrılınca EU hakkını Kamada'dan kullanmadı yeni gelen. Kamada'da hem CL de olan hem de 3 büyük ligte olan bir takım isteyince zaten sınırlı bir seçeneği kalmış oldu.En basindan Lazio dogru tercih miydi orasi cok tartisilir.
Bence yanlis takima gitti. Artik kendi mi sicip batirdi yoksa menajeri mi bilemem
Verdik bildiğim kadarıyla sezon başı kendisi TR istemedi Kamada'nın yoksa biz ilgilenmiştik.6 milyon bonservisi verecegimize keske 3 milyon imza para verseydik daha ucuza almis olurduk ,bonservis elinde iken.
Angelino'yu istemesi çok normaldi yav büyük hayal kırıklığı oldu. Biraz da sınıra kurban gittiğini düşünüyorum ben.Angelino yu da çok istedi Cengizimmm![]()
Baba Angelino da bitikAngelino'yu istemesi çok normaldi yav büyük hayal kırıklığı oldu. Biraz da sınıra kurban gittiğini düşünüyorum ben.
Bad Boy seviyoruzNiye biz hep sıkıntılı heriflerin peşindeyiz?
Onun için dedim ya BarışAha bizde sorun hücum bence
Hakikattir.Bu yazı gerçek düşüncen mi yoksa trol mü?
Bütün takım japon mu olsun yani ?Japonlar bizi tarumar etmişti son müsabakada
harika olurduBütün takım japon mu olsun yani ?
hepsinden birazcıkDuyum mu? Temenni mi? Reel mi?