Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.261
- 29.497
- 2.993
Anadolu irfanı dedikleri bu olsa gerek!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir araya geleceklerini düşünmüyorum gelirlerse bacanak desinŞimdi kaynanadan doğan çocuk adamın eşine abla mi diyecek üvey evlat mi
Yaz bakalım renkdaşneler var neler. Şuraya yazsam önce küfür eder sonra kahkahayı basarsınız
Onlarınki oçocuğu irfanıBizim oralarda bir köyde akli dengesi yerinde olmayan bir kıza köyün erkekleri tecavüz ediyor, 3 kere kürtaj oldu, en sonuncusunda doğurdu. Ailesi bu durumdan dolayı muzdaripti. Sonrasında çocuğu yuvaya verdiler, köyün erkekleri rahat vermemeye devam edince ne yazık ki bir gün o kiz ailesi ile gittiği bir piknikte gölde boğularak öldü. Yeterli kanıt bulunamadığı için ailesi ceza almadı. Anadolu irfanı bu..
çalıştığım yerde neandertal var bir tane. bu eşek ile ilişkiye girmiş çok kez gençken. Dedim eşeği öptün mü? Eşek öpülür mü dedi. Dedim göt eşek zkilir mi? Gençtik, hovardalık yaptık diyor.Bizim oralarda bir köyde akli dengesi yerinde olmayan bir kıza köyün erkekleri tecavüz ediyor, 3 kere kürtaj oldu, en sonuncusunda doğurdu. Ailesi bu durumdan dolayı muzdaripti. Sonrasında çocuğu yuvaya verdiler, köyün erkekleri rahat vermemeye devam edince ne yazık ki bir gün o kiz ailesi ile gittiği bir piknikte gölde boğularak öldü. Yeterli kanıt bulunamadığı için ailesi ceza almadı. Anadolu irfanı bu..
İçim sızladıBizim oralarda bir köyde akli dengesi yerinde olmayan bir kıza köyün erkekleri tecavüz ediyor, 3 kere kürtaj oldu, en sonuncusunda doğurdu. Ailesi bu durumdan dolayı muzdaripti. Sonrasında çocuğu yuvaya verdiler, köyün erkekleri rahat vermemeye devam edince ne yazık ki bir gün o kiz ailesi ile gittiği bir piknikte gölde boğularak öldü. Yeterli kanıt bulunamadığı için ailesi ceza almadı. Anadolu irfanı bu..
Yok. Bende şans yok. Adam gelir mesajı okurYaz bakalım renkdaş
@Hasan TaysiYok. Bende şans yok. Adam gelir mesajı okur![]()
@Temmuz Kayalar seni çağırıyor.
Bir dakka dur burda dur dur dur durYaz bakalım renkdaş
@Temmuz Kayalar seni çağırıyor.
Gözler yaşlıBu hamlen yıllar geçse de unutulmayacak !!!