Danimarka Kampı Takım Kadrosu Açıklandı!

Umut, Olcan, Tarık ve Endoğan harbiden yok. ADAMsın ADAM ADAM!

pPL36o.jpg

Yönetime güvenemediği için mecbur almış gibi gözüküyor yoksa yerine adam alınırsa Riekerink anında postalar

4-3-3'ün ortasında oynayabilecek 7-8 adam var kadroda Donk hariç.

Bence bu bahane değil.

Yönetime güvenemediği için mecbur almış gibi gözüküyor yoksa yerine adam alınırsa Riekerink anında postalar
Taraftar yuhalamaktan öldürene kadar oynattı geçen dönem sonra mecburen kesti bariz kayırıyor takımda forward da yok ayrıca umutla donkun mantığı aynı yere çıkıyor

ya bi boş konuşmayın adam 4 tane leşh oyuncuyu şutlamış hala bıdı bıdı. 2. kamp sonunda da Donk ve Salih şutlanır mis gibi olur takım. 2 forvet 1 orta saha 1 sol bek ile de meşaleleri yakın keyfinize bakın.

Rikering hocam sana laf saydığım için affet . Bundan sonra şampiyon da olamasak senin hiçbir suçun yok, sen transfer kadar önemli bir olayı gerçekleştirdin. Kim bilir sen böyle yapmasan , umut burada 2 sene daha sözleşme uzatıp 35 yaşında jübile yapardı . Klas adamsın, yalattın tükürdüğümü, saygılar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

lan şerefsizim konuya elim ayağım titreyerek girdim ve gördüklerim karşısında mutluluk gözyaşlarını tutamadım mükemmellll beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee donk olmasa iyiymişte canı cehenneme onu düşünecek değilim inşallah sözleşmeleride sonlanır

My name is Riekerink, Jan Olde Riekerink. James Bond halt yemis hocamin yaninda.

12328051_207915382914339_1307701588_n.jpg

Salih
Selçuk
Sneijder
Hamit
Dzemaili
Gökay
Birhan
Emrah

Hatta Sabri ve Chedjou da oynadı zaman zaman.

Sabriyle chedjou donktan iyi mi oynayacak ön liberoda :D Gökay 8 numara selçuk sneijder ön libero değil ne alaka.Hamit yetersiz her an vefad edebilir. salih emrah ne alaka.Dzemaili ve Birhan var sadece.Birhan tecrübesiz Dzemaili kalacak mı belli değil.eleştirmek için zorlama olmuş biraz

Salih
Selçuk
Sneijder
Hamit
Dzemaili

Gökay
Birhan
Emrah

Hatta Sabri ve Chedjou da oynadı zaman zaman.

elle tutulur adamlar bunlar. gökay ve birhan a2 de yer alacak. Emrah ileri üçlünün yedeği Sabri sağ bek Ched stoper. Dzemali gitmek istiyor. 2. kamp da transferler yapılırsa zaten Donk ve Salih şutlanacaktır.

4-3-3'ün ortasında oynayabilecek 7-8 adam var kadroda Donk hariç.

Bence bu bahane değil.

Hoca farklı sistemler deneyeceğiz dedi Dzemaili'nin durumu belli değil gidebilir. Orta sahada Selçuk ve Hamit hariç adam kalmadı. Sabriyle,Birhanla olmaz bu işler Emrah ise benim izlediğim kadarıyla daha çok kanat ve cam pozisyonunda oynuyor. Koray sakatlanınca fikri de değişmiş olabilir yanlış anlaşılmasın Donk balonunu savunduğum falan yok ama hoca bunları göz önünde bulundurmuş olabilir

Adamsin hocam, son 3 yilda kimsenin yapamadigini sen yaptin

Sira geldi transferlere

Gaz ver yonetim gaz verrrrrrrr

Sabriyle chedjou donktan iyi mi oynayacak ön liberoda :D Gökay 8 numara selçuk sneijder ön libero değil ne alaka.Hamit yetersiz her an vefad edebilir. salih emrah ne alaka.Dzemaili ve Birhan var sadece.Birhan tecrübesiz Dzemaili kalacak mı belli değil.eleştirmek için zorlama olmuş biraz

Ne alaka dediğin ne alaka esas.

Kupa finalinde Selçuk, Emre, Sneijder üçlüsüyle oynamadık mı?

Sabri'yi Chedjou'yu ekstradan yazdım ayrıca dikkat ettiysen.

Hadi senin dediğine gelsin ön libero Hamit olur yedeği Salih olur.

Esas kadroda yedek sol bek yok şu an. Carole çıkacak 8 yıl önce Karpaty maçında sol bekten emekli olmuş Hakan oynayacak.

Geri
Üst Alt