Danimarka Kampı Takım Kadrosu Açıklandı!

Hadi ordan. Saçma sapan mesaj yazıp bir de inatla rezil rezil savunma yapıyorsun. Salih'i, Sabri'yi ortasahaya falan yazıyorsun.

Hadi hadi. Boş yapma devam et. Irkçılık yapma.

Okuduğunu anlamadığın için bu kadar saldırganlaşmanı normal karşılıyorum.

Fakat gerek yok.

tumblr_nfyqq1UGZY1r9rb4po1_1280.jpg

Sen o tavsiyeyi değerlendirdin sanırım.

Şık duran yerlerinde uygula.

Sneijder'le Salih'i aynı noktanın alternatifi olarak yazmadım. 4-3-3'ün ortasındaki üçlüde farklı görevlerde kim oynar onları yazdım.

Ön liberoda oynayacak oyuncun 1-Hamit, 2-Salih.

Buyur nereye yazarsan yaz kadroda.

Hakan balta karpatyde emekli oldu diyosun rüzgar esse sakatlanan hamiti ön liberoya yazıyorsun.Kazma salihi ön libero yedeği yapıyorsun.Donk salihten iyidir ön liberoda kusura bakma.Salihin Galatasarayda forma bulabileceği tek yer stoper.O da ondan kötü stoperimiz semih var o yüzden

o donk denen gamsız angutun ne işi var kadroda herifin 1 tane bile olumlu hareketi yok ne mantıkla tuttu merak edyorum

İyi güzel de hocam sen de mi evlatçı çıktın be. Donk denen eşek herifi hala nasıl tutarsın kadroda?

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Çabamızın adı Galatasaray renktaşlar Donk için birbirimizi kırmayalım

Ön libero transferi yapıldığında Donk elden çıkarılır diye düşünüyorum. Zira medyadaki haberler de bu yönde.

donk için boşuna tartışmışınız cünkü götünü döndüremeyen bir adamdan ne stoper olur ne önlibero birde bu herif gamsız şeyinde bile degil

Donk da gitmeli de önlibero yok ki takımda şu an. Salih orda oynarsa her maç kırmızı yer veya kariyerler bitirir rakip futbolcuların.
Donku ben şahsen yinede almazdım kadroya. Alt yapıdan oyuncu alırdım daha iyi olurdu sanki

Kadroda 23 oyuncu var birde poldi gelecek 24 oyuncu olur. Birhan, gökay ve berk A2 takımına şutlanır. Donk ve salih gönderilir dzemalide gider bence. Böylece kadro 18 kişiye iniyor ki 3 taneside kaleci. Kadro baya baya daraldı be ama iyi oldu. 3 transfer yapılırsa 21 kişilik kadro ile sezona girmiş oluruz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamit'in oynayıp Salih'in yedek olduğu ön libero Barça seviyesinde olur demedik.

Kadroda orta saha yok dendi, 4-3-3'e uygun (hazırlık kampı için) 7-8 tane orta saha olduğu ortaya çıktı.

Boş yere kafanızda bahane üretmeyin o yüzden.

Donk yerli olsa o da kadro dışıydı.

Capsiz dursun on libero alabildigi ve denayeri tekrar kiraladigi an donka yol verilecektir.

Bir de belki donk ya kasimpasaya ya da akhisara gitmeyi kabul etmistir ama o takim adami hazir tutulmasini istemis olabilir.

Veya bu yoklukta donk denen okuze 4 ay sonra bitecek sozlesme icin 2.5 milyon odeyince onu hemen cope atarsa mali kurulda hesap verememekten korkuyor olabilir dursun capsizi.

Riekerink gibi medeni adamlar bizler gibi ufak hesaplar pesinde kosmaz yerli yabanci diye.

Son düzenleme:
Hakan balta karpatyde emekli oldu diyosun rüzgar esse sakatlanan hamiti ön liberoya yazıyorsun.Kazma salihi ön libero yedeği yapıyorsun.Donk salihten iyidir ön liberoda kusura bakma.Salihin Galatasarayda forma bulabileceği tek yer stoper.O da ondan kötü stoperimiz semih var o yüzden

Renktaş bak ben tekrar tane tane derdimi anlatmaya çalışayım..

Hoca kadroda bir karar almış di mi? Belli ki sol bek yedeği, santrforun transferine falan bakmamış, bu adamları kadro dışı bırakmış.

Ben de diyorrum ki, hem de Donk geldiğinde eski performansına bakarak ondan ümitli olan biri olarak...

Madem sen bu mevkilerde gözünü kararttın, bunları kadro dışı bıraktın.

Orta sahada oynayabilecek iyi kötü hazırlık kampını kaldırabilecek yeterli sayıda adamın varken, yine GS performansına bakıp Donk'u da kadro dışı bıraksan kimse ne oldu diye sormazdı.

Yani ön liberoda alternatif yok demek, yine buradaki performansına bakarak söylüyorum geçerli bir neden değil.

En kötü Chedjou bile ön libero oynadığı maçlarda aynı performansı verdi.

Bundan bahsediyorum yani.

Umarım anlatabilmişimdir.

Ha dersin ki hayır vermez o performansı bu göreceli bir şeydir fikrimi dayatmaya çalışmam.

Fakat kadroda o bölgede oyuncu yok demek doğru değil.

Kadroda 23 oyuncu var birde poldi gelecek 24 oyuncu olur. Birhan, gökay ve berk A2 takımına şutlanır. Donk ve salih gönderilir dzemalide gider bence. Böylece kadro 18 kişiye iniyor ki 3 taneside kaleci. Kadro baya baya daraldı be ama iyi oldu. 3 transfer yapılırsa 21 kişilik kadro ile sezona girmiş oluruz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Birhan kadroda kalır beğendim ben onu

arkadaşlar donkta kadro dışı kalacak

transfer olursa elbet kadro dışı kalacak zaten 2-3gün önce haberlerde bu isimlere ek donkunda ismi geçiyodu ama transfer olmadığı için zorunlu götürdü

neden birşeyi anlamak için bu kadar zorluyorsunuz kendinizi

Renktaş bak ben tekrar tane tane derdimi anlatmaya çalışayım..

Hoca kadroda bir karar almış di mi? Belli ki sol bek yedeği, santrforun transferine falan bakmamış, bu adamları kadro dışı bırakmış.

Ben de diyorrum ki, hem de Donk geldiğinde eski performansına bakarak ondan ümitli olan biri olarak...

Madem sen bu mevkilerde gözünü kararttın, bunları kadro dışı bıraktın.

Orta sahada oynayabilecek iyi kötü hazırlık kampını kaldırabilecek yeterli sayıda adamın varken, yine GS performansına bakıp Donk'u da kadro dışı bıraksan kimse ne oldu diye sormazdı.

Yani ön liberoda alternatif yok demek, yine buradaki performansına bakarak söylüyorum geçerli bir neden değil.

En kötü Chedjou bile ön libero oynadığı maçlarda aynı performansı verdi.

Bundan bahsediyorum yani.

Umarım anlatabilmişimdir.

Ha dersin ki hayır vermez o performansı bu göreceli bir şeydir fikrimi dayatmaya çalışmam.

Fakat kadroda o bölgede oyuncu yok demek doğru değil.

Stoper yok takımda doğru düzgün. Koray kapattı sezonu. Yerine biri alınacak mı belli değil. Çok normal takımda tutması. Transfer olursa eğer o bölgeye onu da gönderir.
Orta sahadan çok stoperden dolayı bırakmadı bence...

Son düzenleme:
Stoper yok takımda doğru düzgün. Koray kapattı sezonu. Yerine biri alınacak mı belli değil. Çok normal takımda tutması...

Stoperde oynayacaksa zaten benim yazdıklarımın hiçbir önemi yok.

Orta saha üzerinden yürüdü tartışma.

Geri
Üst Alt