Danimarka Kampı Takım Kadrosu Açıklandı!

Renktaş bak ben tekrar tane tane derdimi anlatmaya çalışayım..

Hoca kadroda bir karar almış di mi? Belli ki sol bek yedeği, santrforun transferine falan bakmamış, bu adamları kadro dışı bırakmış.

Ben de diyorrum ki, hem de Donk geldiğinde eski performansına bakarak ondan ümitli olan biri olarak...

Madem sen bu mevkilerde gözünü kararttın, bunları kadro dışı bıraktın.

Orta sahada oynayabilecek iyi kötü hazırlık kampını kaldırabilecek yeterli sayıda adamın varken, yine GS performansına bakıp Donk'u da kadro dışı bıraksan kimse ne oldu diye sormazdı.

Yani ön liberoda alternatif yok demek, yine buradaki performansına bakarak söylüyorum geçerli bir neden değil.

En kötü Chedjou bile ön libero oynadığı maçlarda aynı performansı verdi.

Bundan bahsediyorum yani.

Umarım anlatabilmişimdir.

Ha dersin ki hayır vermez o performansı bu göreceli bir şeydir fikrimi dayatmaya çalışmam.

Fakat kadroda o bölgede oyuncu yok demek doğru değil.

Valla o bölgede oyuncu var demekte doğru değil

hoca daha ne etsin. .

donk-sabri'nin takımda kalması normal. ilgili bölgeler cok zayıf.

Donk'un kalma sebebi Koray'in sakatlanmasi ve orta sahamizdaki ön libero yoklugu.

Bir orta saha geldigi an sutlanir diye düsünüyorum.

Çabamızın adı Galatasaray renktaşlar Donk için birbirimizi kırmayalım

Donk konusunda seninle aynı fikirdeyim. Her ihtimale karşı kadroda bulunduruluyor. Transfer yapılınca gönderileceğini düşünüyorum zaten.

Can'ın tavrı hoş değil. Eee yanlış tavırla gelirse cevabını da alır. Yapacak birşey yok.

Donk'un kalma sebebi Koray'in sakatlanmasi ve orta sahamizdaki ön libero yoklugu.

Bir orta saha geldigi an sutlanir diye düsünüyorum.

Aynı düşüncedeyim. Ama bazı arkadaşlar bunu anlamamakta ısrarcı. Neyse canı sağolsun ne diyeyim.

Donk konusunda seninle aynı fikirdeyim. Her ihtimale karşı kadroda bulunduruluyor. Transfer yapılınca gönderileceğini düşünüyorum zaten.

Can'ın tavrı hoş değil. Eee yanlış tavırla gelirse cevabını da alır. Yapacak birşey yok.

Hoca zaten büyük ihtimal Koray sakatlandığı için aldı dediğin gibi Stoper ya da Orta sahaya transfer yapılırsa anında şutlanır.

Hoca zaten büyük ihtimal Koray sakatlandığı için aldı dediğin gibi Stoper ya da Orta sahaya transfer yapılırsa anında şutlanır.

Kesinlikle öyle. Hatta bu kamp döneminde Salih ile Donk'u deneyip ikisinden birini de geniş kadroda tutabilirmiş. Bunun sebebi sakatlıklar ve şuan henüz yapılmayan ön libero transferi. Başka bir açıklaması olamaz zaten.

Aynı düşüncedeyim. Ama bazı arkadaşlar bunu anlamamakta ısrarcı. Neyse canı sağolsun ne diyeyim.

Baslarda Donk'u tutuyordu hocam ama o da anladi ne türlü bir gerizekali oldugunu. Tamamen yokluktan tutuluyor kadroda, orta sahada 3 adamimiz var su an Selcuk,Donk ve Hamit. Hamit her an patlak verebilir, ona güvenelerek yola cikilmaz sakatlanma ihtimali 5-10 mac arka arkaya oynama ihtimalinden daha yüksek benim gözümde.

Donk'un kalma nedenlerinden biri de daha 6 ay önce gelmesi olabilir. Yani yönetim kadro disi kalmasini önlemis olabilir üstümüze yeni bir kötü isik düsmesin diye.

takimda onlibero yok arkadaslar

kendimizi ltf kandirmayalim

1 tane var o da maltorolardan donk hiyari

selcuk mc

adamdan dmc performansi bekledigi icin batiyor napsa

Wesley ve Muslera'nın gitmemesi zor hazmedilecek anlaşılan :)

Bu arada Rie çok doğru işler yapıyor. Orta sahaya biri gelince gidecek isim Donk olur.

Baslarda Donk'u tutuyordu hocam ama o da anladi ne türlü bir gerizekali oldugunu. Tamamen yokluktan tutuluyor kadroda, orta sahada 3 adamimiz var su an Selcuk,Donk ve Hamit. Hamit her an patlak verebilir, ona güvenelerek yola cikilmaz sakatlanma ihtimali 5-10 mac arka arkaya oynama ihtimalinden daha yüksek benim gözümde.

Donk'un kalma nedenlerinden biri de daha 6 ay önce gelmesi olabilir. Yani yönetim kadro disi kalmasini önlemis olabilir üstümüze yeni bir kötü isik düsmesin diye.

Donk kampa gitse dahi Birhan'a daha fazla şans verilmeli. Hücumunu iyi görmedim ama iyi top çaliyor çocuk. Şunun gibi Muhammed Yeşilyurt gibi topçulara şans vermemiz lazim. Türkiye kupasi filan hep oynamalilar

Adam ayni anda Umut, Olcan ve Tarik'i kapinin onune koymus, sizin derdiniz de Donk olmus su an. Direk performansa yonelik elemeleri yapiyor iste adam, elde kalmis 22-23 tane adam, cift kale mac yapsan oyuncu zor cikiyor, takviyelerden sonra bu hoca Donk un veya Salih in gonderilmesi gerektigi anda gondermesini bilir merak etmeyin.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Donkun kalmasi yonetimin isidir
2,5 verdiler yaptiklari hatayi biliyorlar fakat yanlis bir is yapmami gibi gorunmek icin donk u kadroda tutacaklardir. O kadar para verip 3 ay sonra gondediler demesinler diye. Yoksa o performanla kalmasinin teknik bi aciklamasi olamaz

koray sakatlanmasa salih dursun'u da götürmezdi keza orta saha alınsa donk'ta alınmazdı kamp kadrosuna.2 forvet 1 orta saha alınmalı acilen.dursun yine 31 ağustos'u bekliyor anlaşılan!!!

su hamleleri ft veya hamza yapamazdi

veya herhangi 1 turk hoca (senol gunes yapabilirdi belki)

sneijder hocama basarilar diliyorum

Geri
Üst Alt