Danıştay Seyrantepe Projesinin 2007 (eski) imar planını iptal etti

Cevap: Danıştay Seyrantepe Projesinin İmar Planını İptal Etti !

Işın Çelebi'nin açıkladığına göre ; 2007 yılının imar planının iptal edilmesi olayıymış 2008 de yeniden yapılandırılmış ve telaşa mahal yokmuş

Cevap: Danıştay Seyrantepe Projesinin İmar Planını İptal Etti !

ara sıra hoplatıyorlar ya bizi valla birgün kalbim tekleyecek

dönüşü zor olacak

rahmetle anın beni ozaman

unutmayın.....

Cevap: Danıştay, Seyrantepe Projesinin imar planını iptal etti, inşaat devam edecek.

Ya arkdaşlar daha bugün başkan açıkladı saldırıyorlar bize diye..Her habere atlamayalım bak ışın çelebi açıklamış bir problem yok diye...Haberlerin altında ki amacı çözemiyormusunuz...Tamamen taraftarın psikolojisi ile oynuyorlar...

Cevap: Danıştay Seyrantepe Projesinin imar planını iptal etti, inşaat devam edecek.

alin iste medyanin gazi bu yemeyim arkadaslar

insaat devam ediyor

bu stad ya BITECEK yada BITECEK !!!

Cevap: Danıştay Seyrantepe Projesini İptal Etti !

Danıştay SENDEN NEFRET EDİYORUM

İlk önce katsayı

Şimdi Seyrantepe

GİDİN LAN DİN DÜŞMANLARI

ne alaka :)

Seyrantepe hani şu Türk Telekom Arena denilen, stad olan, için de maç yapacağımız, hani ceza sahası, kale, korner direği, tribün falan olan, cami mi sandın?

Cevap: Danıştay Seyrantepe Projesinin imar planını iptal etti, inşaat devam edecek.

ışın çelebi baglandıysa sorun yok.

Isin Celebi 2007'de imar plani iptal edildi dedi

suan insaat 2008 imar planina göre devam ediyormus

yani habertürk bos yere haber yapmis oldu

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Evet arkadaşlar. Sakin kafayla düşününce insan daha rahat anlayabiliyor olayı. Yani bizim stadın ilk projesini iptal etmişler. Yani Seyrantepe projesini.. Sonra Aslantepe projesi olarak değiştirildi zaten. Yapımına başlanmayan bi projeyi iptal ettiler yani. Rahat olun. Stadın inşaatı devam edecek..

Işın Çelebi öyle dediğine göre birşey yoktur inşallah. Işın Çelebi'nin bu konu hakkında bilgisi ve haberi olmayacaksa tam olarak başka kimin olacak ki ?

Bu açıklama da iyi oldu gerçekten, yoksa çok kötü şeyler de yazabilirdim buraya ! Danıştay yetti başımıza... Yemin ediyorum yetti ! Neyse daha fazla konuyu karıştırırsak çıkamayız, karıştırmayalım. Şu stad bitsin başka birşey istemiyorum !

ohhhhh be çok şükür.. aldık doğru haberi sonunda

Danıştay gitsin kendini iptal etsin :D

2007 deki proje 2010 da iptal ediliyor zamanlama mükemmel::D

Nasıl iş bu ya; milyonlarca kişinin beklediği bir şey hakkında yalan haber.

Hic bir sorun yok hersey oldugu gibi devam edecek.Bu angutlar bayram havasina girmis salaklar :D

Isin Celebi 2007'de imar plani iptal edildi dedi

suan insaat 2008 imar planina göre devam ediyormus

yani habertürk bos yere haber yapmis oldu

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Habertürk'ün haberi niye yaptığı belli. Millette oradan balıklama atlayıp haber yaptı. işin garip tarafı, bunu ne net bir şekilde öğreniyorlar ne de net bir şekilde açıklama yapılıyor. İptal edildi? Eee... Gerisi yok.

2007 yılının imar plani iptal edildi diye haberi versenize ! ne diye son dakika olarak hemde "Seyrantepe projesi iptal edildi" diye verip millet telaşlandırıyorsunuz !

Allah bildigi gibi yapsın sizi !

Kalp var .... :D

Yalnız ilk haberi yapan Erhan Telli (Haber Türk) idi sanırım. 2007 planı iptal olmuş, bunda hiç birşey yokken direkt dalmış adamlar Galatasaray'a karşı bir haber ya ondan diye düşünüyorum malum Erhan Telli'yi bilmeyen yok.

Ama gene terse düştüler her olayla olduğu gibi :) .

Medyaya diyecek bir sözüm kalmadı artık. Uğraşın bizimle nede olsa sonunuz yakın yazıktır günahtır bu stat sadece bize değil türk futboluna bir hediyedir.

İncelemeden, az bilgi ile saçma sapan haber yapmak bu ülkede medyacılık ise inanın okumaya gerek yok. Yarışma programları ABD-Uzak doğudan çalıntı olur ise, filmler kopya olur ise diyecek söz bulamıyorum yazıklar olsun.

Habertürk'ün haberi niye yaptığı belli. Millette oradan balıklama atlayıp haber yaptı. işin garip tarafı, bunu ne net bir şekilde öğreniyorlar ne de net bir şekilde açıklama yapılıyor. İptal edildi? Eee... Gerisi yok.

Bundan sonra bunlarida protesto etmeliyiz bos yere üstümüzden para kazanip reyting yaptilar bugün :mad:

Geri
Üst Alt