Dany Nounkeu Beşiktaş'ta İddiası!

Sen öv abi öv ya şimdi konuşturtma beni :D

Bence dany dünya'nın en iyi stoperlerinden birisi sadece yabancı sınırından dolayı yollama zorunluluğu var, ah be kimleri gönderiyoruz ayıptır.

İyisini kötüsünü bilmem de ; Adam dünyanın en gamsız futbolcusu. Net... :ka19:

Şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış takımın değişmez parçasıydı. Adam büyük futbolcu, BJK'ye hayırlı olsun.

Nası kaçırdık biz bu adamı bjk büyük iş yaptı 2.ribery vakası yönetim istifa

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi yönetime büyük tepki var bu konuda, daha çok sesimiz çıkmalı çok önemli bir transfer kendisi o yüzden bjk'ye helal olsun diyoruz ve bu transferi bitirmesini umuyoruz.

Dany cok hizli ve teknik bir defans oyuncusu ayaklarin ve bileklerine cok hakim.Bazen yaptigi hatalarda daha iyisini yapmak istedigi icin oluyor.

Bana kalirsa sampiyonlukdaki rakiplerimizden birine vermek Galatasaraya ihanet olur.

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi yönetime büyük tepki var bu konuda, daha çok sesimiz çıkmalı çok önemli bir transfer kendisi o yüzden bjk'ye helal olsun diyoruz ve bu transferi bitirmesini umuyoruz.

Aga fazlada abartmasakmı yönetim yanlış anlayabilir taraftardan tepki var diyip takımda tutabilir:D

allah kahretsin, yönetim ISTIFA :D

DANY bu bünyenin gördügü en güclü, kuvvetli, akilli, cevik, atletik oyuncu. Umarim besiktasta basarili olur

Aga fazlada abartmasakmı yönetim yanlış anlayabilir taraftardan tepki var diyip takımda tutabilir:D

Ben konuştum aramızda hallettik o olayı, sen çaktırma devam et.

Evet dany bir çok afrikalı insanı da Beşiktaşlı yapacağının sözünü verdi, lescott'un yarı fiyatına bence böyle imkan bir daha zor gelir, burada amacım kesinlikle dany'i övmek değil sadece göklere çıkarmak.

Ben konuştum aramızda hallettik o olayı, sen çaktırma devam et.

Evet dany bir çok afrikalı insanı da Beşiktaşlı yapacağının sözünü verdi, lescott'un yarı fiyatına bence böyle imkan bir daha zor gelir, burada amacım kesinlikle dany'i övmek değil sadece göklere çıkarmak.

Gel abi geeeeeel batan geminin malları bunlar geeeel..

Eğer gerçekleşirse zamanında bizim onlardan Gökhan Zan'ı almamız kadar komik değil.

Yabancı sınırı 1'e bile düşse adı 11'e yazılacak tek futbolcuydu, skandal..

Tam Beşiktaşlık futbolcu. Bayılırlar buna orada. Fukaraların gözleri bir büyük takımda oynamış futbolcu görsün. Şaka bir yana. Ben Bu adamı hiç anlayamayacağım. Bazı hareketleri var ki düşünüyorum düşünüyorum bir tane mantıklı bir açıklama bulamıyorum, bunu o hareketlere ney iteledi diye. İşin içinden çıkamıyorum. Herhalde takımımizda Emre ile beraber en akılsız adam Dany dir.

Tapatalk

Tam Beşiktaşlık futbolcu. Bayılırlar buna orada. Fukaraların gözleri bir büyük takımda oynamış futbolcu görsün. Şaka bir yana. Ben Bu adamı hiç anlayamayacağım. Bazı hareketleri var ki düşünüyorum düşünüyorum bir tane mantıklı bir açıklama bulamıyorum, bunu o hareketlere ney iteledi diye. İşin içinden çıkamıyorum. Herhalde takımımizda Emre ile beraber en akılsız adam Dany dir.

Tapatalk

Emre yi katmasaydın keşke, bazı çok bilmişler bozulabilir!...Oyun zekası konusundaki paralel düşüncemi ifade ettiğim zaman kendisinde Hagi-Alex potansiyeli gören ciddi sayıda kişi sözümona ağzımın payını vermişlerdi!...''Allah akıl fikir versin'' diyip geçtim, başka ne denir ki?!...

Geri
Üst Alt