- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 378
Biraz övün şu adamı.
Sen şimdi Bülent Ersoy'a " Dünyanın en güzel kadını" diyebilir misin...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz övün şu adamı.
Sen şimdi Bülent Ersoy'a " Dünyanın en güzel kadını" diyebilir misin...![]()
Sen öv abi öv ya şimdi konuşturtma beni
Bence dany dünya'nın en iyi stoperlerinden birisi sadece yabancı sınırından dolayı yollama zorunluluğu var, ah be kimleri gönderiyoruz ayıptır.
İyisini kötüsünü bilmem de ; Adam dünyanın en gamsız futbolcusu. Net... :ka19:
beşiktaşın savunmasını toparlar baya![]()
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi yönetime büyük tepki var bu konuda, daha çok sesimiz çıkmalı çok önemli bir transfer kendisi o yüzden bjk'ye helal olsun diyoruz ve bu transferi bitirmesini umuyoruz.
Aga fazlada abartmasakmı yönetim yanlış anlayabilir taraftardan tepki var diyip takımda tutabilir![]()
Ben konuştum aramızda hallettik o olayı, sen çaktırma devam et.
Evet dany bir çok afrikalı insanı da Beşiktaşlı yapacağının sözünü verdi, lescott'un yarı fiyatına bence böyle imkan bir daha zor gelir, burada amacım kesinlikle dany'i övmek değil sadece göklere çıkarmak.
Tam Beşiktaşlık futbolcu. Bayılırlar buna orada. Fukaraların gözleri bir büyük takımda oynamış futbolcu görsün. Şaka bir yana. Ben Bu adamı hiç anlayamayacağım. Bazı hareketleri var ki düşünüyorum düşünüyorum bir tane mantıklı bir açıklama bulamıyorum, bunu o hareketlere ney iteledi diye. İşin içinden çıkamıyorum. Herhalde takımımizda Emre ile beraber en akılsız adam Dany dir.
Tapatalk