Ahmet Kalkavan
Yeni Üye
- 3 Ağustos 2009
- 21
- 0
- 1.271
Cevap: # Darijo Srna
Bu futbolcu şu an gündemimizde değil bonservisi çok yüksek!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bunu bilmemde;
-Elano transferinden önce Deco yem olarak atıldı,
-Keita transferinden önce Govou yem olarak atıldı,
-... defans oyuncusu transferinden önce, Srna yem olarak atıldı,
Duyum falan yok. Sadece bir tahmin. Büyük ihtimal benden önce belirtenler olmuştur fakat yazayım dedim. Yem olarak atılan isimler ile, alınan isimlerin arasında pek fark yok gibi. Yani çok kaliteli bir defans oyuncusu bekleyelim derim.Umarım yanılmam.
![]()
Onu bunu bilmemde;
-Elano transferinden önce Deco yem olarak atıldı,
-Keita transferinden önce Govou yem olarak atıldı,
-... defans oyuncusu transferinden önce, Srna yem olarak atıldı,
Duyum falan yok. Sadece bir tahmin. Büyük ihtimal benden önce belirtenler olmuştur fakat yazayım dedim. Yem olarak atılan isimler ile, alınan isimlerin arasında pek fark yok gibi. Yani çok kaliteli bir defans oyuncusu bekleyelim derim.Umarım yanılmam.
![]()
Yani diyosunki Ukrayna liginden Srna haricinde biri olacak bu ama Ukraynalı olmayacak![]()
Oha.Mesajıma birkez daha baktım ve senin dediğin anlaşılıyor. Fakat benim o mesajda demek istediğim sadece;
Srna kalitesinde müthiş bir oyuncu alabiliriz.
Tekrardan diyorum, duyum falan yok, sadece tahmin ediyorum.
Haldun Üstünel'in Elano imzası sırasında o müthiş gülümsemesi ve ''sevincimiz bugünle kısıtlı kalmayacak'' sözü bana gerçekten büyük bir transfer haberini müjdeliyor!
Ahaha. Yalnız Deniz dediğin ciddi mantıklı. Genelde yem olarak atılan oyuncunun liginden kişiler getirildi.![]()
Ben Srna isterim valla. Cıvık cıvık resimleri dolu olan Ramos'u Fener falan alsın.
bkz. Guti'nin kankası![]()

O bir ironiydi ya Okan![]()
Acaba Luiz Adriano filan mı olacakkiAma aynı mevkilerin adamı oluyordu dimi ters köşe yaptıran, hani dedim bir genç forvet te alacaksak neden olmasın
![]()
Acaba Luiz Adriano filan mı olacakkiAma aynı mevkilerin adamı oluyordu dimi ters köşe yaptıran, hani dedim bir genç forvet te alacaksak neden olmasın
![]()
ilsinho ilsinho:ka19:
Aslında ilk aklıma gelen o oldu bakmadan önce ama pek ihtimal vermedim, düşününce çok içim ısındı amaOlsa güzel olur bu adam da sağ kanatta her yerde oynuyor değilmi?