# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Onu bunu bilmemde;

-Elano transferinden önce Deco yem olarak atıldı,

-Keita transferinden önce Govou yem olarak atıldı,

-... defans oyuncusu transferinden önce, Srna yem olarak atıldı,

Duyum falan yok. Sadece bir tahmin. Büyük ihtimal benden önce belirtenler olmuştur fakat yazayım dedim. Yem olarak atılan isimler ile, alınan isimlerin arasında pek fark yok gibi. Yani çok kaliteli bir defans oyuncusu bekleyelim derim. :) Umarım yanılmam. :D

Onu bunu bilmemde;

Duyum falan yok. Sadece bir tahmin. Büyük ihtimal benden önce belirtenler olmuştur fakat yazayım dedim. Yem olarak atılan isimler ile, alınan isimlerin arasında pek fark yok gibi. Yani çok kaliteli bir defans oyuncusu bekleyelim derim. :) Umarım yanılmam. :D

Yani diyosunki Ukrayna liginden Srna haricinde biri olacak bu ama Ukraynalı olmayacak:D

Onu bunu bilmemde;

Rafinha!

Yani diyosunki Ukrayna liginden Srna haricinde biri olacak bu ama Ukraynalı olmayacak:D

Oha. :D Mesajıma birkez daha baktım ve senin dediğin anlaşılıyor. Fakat benim o mesajda demek istediğim sadece;

Srna kalitesinde müthiş bir oyuncu alabiliriz.

Tekrardan diyorum, duyum falan yok, sadece tahmin ediyorum.

Oha. :D Mesajıma birkez daha baktım ve senin dediğin anlaşılıyor. Fakat benim o mesajda demek istediğim sadece;

Srna kalitesinde müthiş bir oyuncu alabiliriz.

Tekrardan diyorum, duyum falan yok, sadece tahmin ediyorum.

Bi ara forumda Tom Hanks abimiz gibi şifre çözmeye çalışıyorduk ya, parçaları bir araya koyunca bu sonuca ulaştım, girip transfermarkt a bakacaktım açılmadı sayfam:D

Ahaha. Yalnız Deniz dediğin ciddi mantıklı. Genelde yem olarak atılan oyuncunun liginden kişiler getirildi. :)

Haldun Üstünel'in Elano imzası sırasında o müthiş gülümsemesi ve ''sevincimiz bugünle kısıtlı kalmayacak'' sözü bana gerçekten büyük bir transfer haberini müjdeliyor!

Haldun Üstünel'in Elano imzası sırasında o müthiş gülümsemesi ve ''sevincimiz bugünle kısıtlı kalmayacak'' sözü bana gerçekten büyük bir transfer haberini müjdeliyor!

Kesinlikle bir müjde olacağına inanıyorum ama bir dahaki sene için hareketsiz bir forum olacak gibime geliyor, tüm transfer bombaları bu sene patlıyor:D ancak Kewell giderse seneye bir beklenti içinde oluruz herhalde.

Ben Srna isterim valla. Cıvık cıvık resimleri dolu olan Ramos'u Fener falan alsın. :)

bkz. Guti'nin kankası :D

Acaba Luiz Adriano filan mı olacakki:D Ama aynı mevkilerin adamı oluyordu dimi ters köşe yaptıran, hani dedim bir genç forvet te alacaksak neden olmasın:D

Geri
Üst Alt