# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Ziyaretçi Kuşlar, duyum falan yok Srna'yla ilgili. Endişeden parmaklarınızı değil kollarınızı yediniz biliyorum ama kaçış yok. Bu sene fenayız.. Srna gelse de gelmese de.. :D

O Fatih Hoca seni Euro 2008'de üçüncü yapıyor. Gökhan Zan'ın şampiyonlukta ki payı büyük. Beşiktaş'ın çıkış yaptığı ligin ikinci devresinde Gökhan Zan bütün maçlarda forma giydi. Ligin ilk devresinde ağırlıkla Zapo'nun oynadığı dönemde Beşiktaş ligde 5. geziniyordu. Dün gördük Ferrari'yi asıl bomba o. Çok arayacaklar Gökhan Zan'ı. Şampiyon takımın stoperini bonservisi olmadan takıma kazandırmak büyük bir transver başarısıdır. Birde şu kelimeyi anlamadım '' Kendini kandiriyorsunuz'' ne demek. Ben kaç kişiyimde ben kimi kandırıyorum :) Çözemedim.

Gökhan Zan transferi üzerine Türkiyenin dört bir yanında beşiktaşlıların kutlamaları devam ediyor, sen burda bos umutlara kapilmis Gökhan zanin ne kadar iyi bir futbolcu oldugunu ispatlamaya calisiyorsun.

Ekli dosyayı görüntüle 453

Bencede Gökhan zan fena bir transfer degil, eger yedek oturursa.

Ekli dosyalar

• 20Halay.webp
    20Halay.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 142

Gökhan Zan transferi üzerine Türkiyenin dört bir yanında beşiktaşlıların kutlamaları devam ediyor, sen burda bos umutlara kapilmis Gökhan zanin ne kadar iyi bir futbolcu oldugunu ispatlamaya calisiyorsun.

Ekli dosyayı görüntüle 453

Bencede Gökhan zan fena bir transfer degil, eger yedek oturursa.
Çok komik gerçekten önümüzdeki bir hafta belirli saatler arası bu fotoğrafa güleceğim. Emin ol.

Scoutgs'den eleman benim :D Yazımı portallarında yayınladılar geçen :) Duyum yok, Gs.org'dan beklemesi daha heyecanlı.

Srna gelirse ülke nüfusu yarıya iner.(30m Fbli,20m bjkli toplam 50m kalp krizi:D)

Lider ruhlu, hıslı, teknik, süratli müthiş bir oyuncu.Hani insan almak istemiyorda da değil.

15m 5 yıl vade ile gelebilir.(Hadi LUCE)

yok yok abicim sen söyle biz yine sabahlayalim böylesi daha heyecanli oluyor :D

takip edebildiğim kadarıyla burak son geceyi beklemiyo duyum için . bigün önceden haberi ucuruyo bizlere :) o yüzden duyum verse bile bu gece nöbete gerek yok yarın aksam saatlerinde GS.org dan öğreniz:2aloh1:

Bence sabahlamaya gerek yok rövanş maçı öncesi açıklanmaz gibime geliyor açıklanırsa da o gece açıklanır.

srna nın değeri 17 mil eur. bu haldunun hesabına göre 10 mio euroya denk geliyo

böl 4 e 2.5 mil euro :)

işin içinde haldun varsa kesin gelmez diyemem artık :D

Geri
Üst Alt