# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Srna cok pahali, 17 milyon euro yaziyor fiyatina.

Istemem bu kadar para verilmesini. Vadeli bile olsa istemem.

Gelirse ligi boşuna oynamaya gerek yok :)

bu nasıl bir düşüncedir.futbol bu.sahada isimler oynamıyo.bu sene en güzel örneğini yaşadık resmen.real madrid ne transferler yaptı ama ben şahsen yne barçanın şampiyon olcağına inanıyorum.çünkü real takım olamıyo.geçen yıllardada bunu çektiler.hele hele bu sene anadolu takımları daha ciddiler.sivasın yanına bursa,kayseri,ankaragücü,antep,eskişehir..bu rakipler çok korkutuyo.bu sene en çok bizi bjk zorlar gibime geliyor

10 bile pahali. Sirketlerin birlestirilmesinin düsünüldügü bu sezonda 2 büyük transferden sonra 10 milyon euroda fazla olur bence.

bu nasıl bir düşüncedir.futbol bu.sahada isimler oynamıyo.bu sene en güzel örneğini yaşadık resmen.real madrid ne transferler yaptı ama ben şahsen yne barçanın şampiyon olcağına inanıyorum.çünkü real takım olamıyo.geçen yıllardada bunu çektiler.hele hele bu sene anadolu takımları daha ciddiler.sivasın yanına bursa,kayseri,ankaragücü,antep,eskişehir..bu rakipler çok korkutuyo.bu sene en çok bizi bjk zorlar gibime geliyor

Ne kadar büyük bir transfer olduğunu söylemek amacıyla, espri olarak yazmıştım. o kadar cevap yazmana gerek yoktu renkdaş.

Alırsak EPL veya La Liga'da oynamak için başvuruda bulunalım.

Forvet hattına bir adam alınacak. Bu kesin ve net. Sağ bek alınacağını düşünmüyorum ama savunmaya yönlü bir futbolcuda alınabilir. Yalnız öncelik forvet oyuncusunun. Aurelio, Ufuk Ceylan ve Sezer Öztürk'ü ayrı tutuyorum ama. Necati'nin tek taraflı sözleşmesini fesh etmesine engel olundu. Bu da gösteriyor ki kendisi takasta kullanılacak. Sezer ve Ufuk'un transferleri yakındır.

ileri dortlu muthis dedi baskanimiz

halaa forvet bekleyen???

YA STOPER YA sag bek

Srna of of of of . Srna yahu heyecanlandırmayın şöyle başlıklarla adamı.Srna beklerken Maicon gelmesin sonra.

Geri
Üst Alt