# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Marconun alinmasini istemeyenlerdenim. Ama alirlarsa Topali satarlar gibime geliyor.

Topal zaten gidici gibi görünüyor bir arkadaş fikrini belirtmişti avrupa liginde oynuyacak bir takıma satılacağı için oynatılmıyor olabilir diye.Yönetimin Aurelio ve sezer hamlelerinden sonra beklerim böyle birşey.

Bu arada yeri degil ama Burak sen Ünyelisin sanirim.

Bende Niksarliyim, yarim hemsom sayilirsin :)

Zaten ikidebir avrupa deyip duruyor.

Gitmek istiyorsa Topali satmak en dogrusu.

Topal zaten gidici gibi görünüyor bir arkadaş fikrini belirtmişti avrupa liginde oynuyacak bir takıma satılacağı için oynatılmıyor olabilir diye.Yönetimin Aurelio ve sezer hamlelerinden sonra beklerim böyle birşey.
Duyduğum başka bir haberde Rijkaard'ın Topal'ın oyun tekniğini beğenmediği yönünde. Tabi hazırlık maçlarında ve eleme maçlarında oynamadı ne kadar doğru bu bilemem. Ben yinede kalacak diyorum Tobi yolcu.

Herhalde değil onda işlem tamam. Çok önceden ön anlaşması hazırdı zaten. Topal kadroda kalacak Tobi yolcu.

renktaş kendi fikrin mi duyum mu buda? bana görede marco gelirse eğer yaşı,çıktığı maç sayısını ve yabancı kontenjanınıda düşünürsek tobinin gitmesi daha mantıklıdır...

renktaş kendi fikrin mi duyum mu buda? bana görede marco gelirse eğer yaşı,çıktığı maç sayısını ve yabancı kontenjanınıda düşünürsek tobinin gitmesi daha mantıklıdır...
Aurelio'nun Galatasaray'la ön anlaşma yaptığını sağır sultan bile biliyor :D Dava sonucu bekleniyor.

Duyduğum başka bir haberde Rijkaard'ın Topal'ın oyun tekniğini beğenmediği yönünde. Tabi hazırlık maçlarında ve eleme maçlarında oynamadı ne kadar doğru bu bilemem. Ben yinede kalacak diyorum Tobi yolcu.

Tobi takımla idmanlara çıkıyor.Muhtemelen perşembe günü ilk 11de çıkacak.Açıkcası gönderileceğini sanmıyorum.Sezonu kapasa bile yine gönderilmez :D

Tobi takımla idmanlara çıkıyor.Muhtemelen perşembe günü ilk 11de çıkacak.Açıkcası gönderileceğini sanmıyorum.Sezonu kapasa bile yine gönderilmez :D
3 senedir sürekli idmanlara çıkıyor zaten :) Bir yerinde sorun çıkar yine. Aurelio gelirse Linderoth'a çav bella diyeceğiz. Böylece istediğiniz stoper içinde kontenjan açılmış olacak.

Aurelio'nun Galatasaray'la ön anlaşma yaptığını sağır sultan bile biliyor :D Dava sonucu bekleniyor.

kesinmi renkdaş bi ara öyle bişey vardı ama kesinlerştiğini bilmiyodum (gelirse iyi olur o ayrı) :confused:

srnadan bi haber yok valla renktaş haber olsa zaten başka muhabbetlere girermiyiz hiç :D:D

Allah tan millet pek ihtimal vermiyor :D hayal kırıklığı çok olurdu :D ama olursada bütün takımların hayallerini kırarız o ayrı konu :D

Geri
Üst Alt