Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
srna gelsin bikini giyerim hatta o bikiniyle çıkar taksimde dolanır üstüne haliçe gider kendimi atarım![]()
srna gelsin bikini giyerim hatta o bikiniyle çıkar taksimde dolanır üstüne haliçe gider kendimi atarım![]()
yeni bir fenerbarça vakası yaşamayalım renktaş lütfenhaldun faktörünü düşünelim:077:
Uguru unutmayin arkadaslar formayi kaptimi surna murna dinlemez.
Uguru unutmayin arkadaslar formayi kaptimi surna murna dinlemez.
Hiç izlememişsin bu adamı...Gelirse yalnızca sağbek'te değil ortasaha'dada Türkiyenin en iyi oyuncusu olur...
Evvela hepinizi Selam arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajim. Srna cok iyi oyuncu ama, son iki yildir gordugumuz gibi basinda cikan isimleri degil, hic kimsenin duymadigi isimleri aliyoruz. Elano transferi son anda ogrenildi ama yine de cok kisa sure sonra resmi sitede bittigi aciklandi. Srna'yi alabilirmiyiz bilmuuyorum ama, bizim acilen stopere (aslinda sag beke de) ihtiyacimiz var. Sag bekde Ugur var diyoruz ama, Ugur'un nasil performans gosterecegini bilmiyoruz. Kaldi, GS'ye gelen TD'lerin anlamadigim Sabri meraki var. Adam ne yapip edip banko oynuyor. Onun icin bu sezon da Ugur'un sans bulabilecegini dusunmuyorum degil de dusunemiyorum. Sabri'nin de gercek bir sag bek olmamasina bagli kotuoynamasini da dusunursek oraya bir oyuncu lazim. Stoperde de Emre Gungor'un durumunu bilmedigimiz icin oraya da bir ihtiyac duyuyoruz. Yani takimimizin bu aralar cok konusulan forvetden cok bu iki mevkinin transferine ihtiyaci vardir. Forvetimizde hic bir eksik yok. Kaldi ki, bu iki mevkiden stoper mi daha onemli, sag bek mi bilmiyorum.
Neden imkansız ;
- Fiyat aralığı 15 - 20 mio € arası
- Srna'nın peşinde bir sürü klüp var, hepside büyük klüpler
- Srna zaten Shaktar'da oynuyor ve Shaktar son UEFA şampiyonu
- Shaktar çok zengin bir klüp ve Srna'nın maddi durumlardan klübü bırakması çok zor
Birkaç yönetim kurulu üyesinden rica edersin bulunur.
Biz küçük klüp müyüz
Shaktar kimdir ?UEFA yı almış olabilir Bir Barcelona bir Milan bir Mancherster mıdır? Barcelona bu adamı istese srna yok Shaktar süper takım ben burda kalmalıyım mı diyecektir ?
Zengin klüp olabilir fakat herşey zenginlik değildir bkz:Fener RealMadrid Manchester City![]()