# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

srna gelsin bikini giyerim hatta o bikiniyle çıkar taksimde dolanır üstüne haliçe gider kendimi atarım :D

Fm 9 daki ilk oyunumda almıştım kendisini. Seve seve gelirim abi demişti.

resmi siteye koyulacak fotoğrafı hazırlanıyor birazdan açıklanır teyzemin kızının amcasının kızının oğlu söyledi :D kanak sağlam :)

srna gelsin bikini giyerim hatta o bikiniyle çıkar taksimde dolanır üstüne haliçe gider kendimi atarım :D

arkadaslar bu forum bizler tarafından okunduğu kadar rakip takım taraftarları tarafındanda okunuyor. o yüzden böyle mesajlar atmazsak 3 5 çapulcunun diline düşmeyiz,onların seviyesine inmeyiz. kesinlikle size karsı bi mesaj değil bu öle lafı geçiyo die söyledim. yanlış anlamayın

avrupa liginde en az yarı finale çıkalım. gelcek sene haldun bize istese r10'u bile getirir.

şu kadroda şans bulabilir mi emin değilim ama kulübe güçlenir :P

Yok artık Srna gelirse harbi oha, çüş, breh breh, yani. Gelmesi imkansız herhalde.

Neden imkansız,olabilir artık Galatasaray dönem değiştiriyor duraklama dönemi kapanıyor bu mantelite farklılığı ilk baş Frank R. getirilmesi ile yönetimde başladı ve dalga dalga takım'a kadar inmeye devam ediyor, bu potansiyele ve kaliteye sahip oyuncularda belki bu sene biraz zorlanarak fakat daha sonraki sene daha rahat alabileceğimiz oyuncular olucaktır.İlk tercihim srna yani gönlümden geçende o idi fakat olmaz ise coloccini de olur bu 2 futbolcudan birini alırsak bu sene çok farklı TSL ye fazlasıyla yeticek ve takım yerine oturduktan sonra Avrupada da önemli yerlere gelecek bir takım oluşmuş olucak.

Çok az kaldı "Stay tunned" :D :)

Neden imkansız ;

• Fiyat aralığı 15 - 20 mio € arası
  • Srna'nın peşinde bir sürü klüp var, hepside büyük klüpler
  • Srna zaten Shaktar'da oynuyor ve Shaktar son UEFA şampiyonu
  • Shaktar çok zengin bir klüp ve Srna'nın maddi durumlardan klübü bırakması çok zor

Evvela hepinizi Selam arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajim. Srna cok iyi oyuncu ama, son iki yildir gordugumuz gibi basinda cikan isimleri degil, hic kimsenin duymadigi isimleri aliyoruz. Elano transferi son anda ogrenildi ama yine de cok kisa sure sonra resmi sitede bittigi aciklandi. Srna'yi alabilirmiyiz bilmuuyorum ama, bizim acilen stopere (aslinda sag beke de) ihtiyacimiz var. Sag bekde Ugur var diyoruz ama, Ugur'un nasil performans gosterecegini bilmiyoruz. Kaldi, GS'ye gelen TD'lerin anlamadigim Sabri meraki var. Adam ne yapip edip banko oynuyor. Onun icin bu sezon da Ugur'un sans bulabilecegini dusunmuyorum degil de dusunemiyorum. Sabri'nin de gercek bir sag bek olmamasina bagli kotuoynamasini da dusunursek oraya bir oyuncu lazim. Stoperde de Emre Gungor'un durumunu bilmedigimiz icin oraya da bir ihtiyac duyuyoruz. Yani takimimizin bu aralar cok konusulan forvetden cok bu iki mevkinin transferine ihtiyaci vardir. Forvetimizde hic bir eksik yok. Kaldi ki, bu iki mevkiden stoper mi daha onemli, sag bek mi bilmiyorum.

Bu transfer çok zor hatta imkansız.Gelsin 20 tane forma almasam fenerliyim !

Evvela hepinizi Selam arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajim. Srna cok iyi oyuncu ama, son iki yildir gordugumuz gibi basinda cikan isimleri degil, hic kimsenin duymadigi isimleri aliyoruz. Elano transferi son anda ogrenildi ama yine de cok kisa sure sonra resmi sitede bittigi aciklandi. Srna'yi alabilirmiyiz bilmuuyorum ama, bizim acilen stopere (aslinda sag beke de) ihtiyacimiz var. Sag bekde Ugur var diyoruz ama, Ugur'un nasil performans gosterecegini bilmiyoruz. Kaldi, GS'ye gelen TD'lerin anlamadigim Sabri meraki var. Adam ne yapip edip banko oynuyor. Onun icin bu sezon da Ugur'un sans bulabilecegini dusunmuyorum degil de dusunemiyorum. Sabri'nin de gercek bir sag bek olmamasina bagli kotuoynamasini da dusunursek oraya bir oyuncu lazim. Stoperde de Emre Gungor'un durumunu bilmedigimiz icin oraya da bir ihtiyac duyuyoruz. Yani takimimizin bu aralar cok konusulan forvetden cok bu iki mevkinin transferine ihtiyaci vardir. Forvetimizde hic bir eksik yok. Kaldi ki, bu iki mevkiden stoper mi daha onemli, sag bek mi bilmiyorum.

Hoşgeldin aramıza.Oldukça güzel kullanmışsın dilimizi.Eline sağlık...

Neden imkansız ;

• Fiyat aralığı 15 - 20 mio € arası
  • Srna'nın peşinde bir sürü klüp var, hepside büyük klüpler
  • Srna zaten Shaktar'da oynuyor ve Shaktar son UEFA şampiyonu
  • Shaktar çok zengin bir klüp ve Srna'nın maddi durumlardan klübü bırakması çok zor

Birkaç yönetim kurulu üyesinden rica edersin bulunur.

Biz küçük klüp müyüz

Shaktar kimdir ?UEFA yı almış olabilir Bir Barcelona bir Milan bir Mancherster mıdır? Barcelona bu adamı istese srna yok Shaktar süper takım ben burda kalmalıyım mı diyecektir ? :)

Zengin klüp olabilir fakat herşey zenginlik değildir bkz:Fener RealMadrid Manchester City :D

Birkaç yönetim kurulu üyesinden rica edersin bulunur.

Biz küçük klüp müyüz

Shaktar kimdir ?UEFA yı almış olabilir Bir Barcelona bir Milan bir Mancherster mıdır? Barcelona bu adamı istese srna yok Shaktar süper takım ben burda kalmalıyım mı diyecektir ? :)

Zengin klüp olabilir fakat herşey zenginlik değildir bkz:Fener RealMadrid Manchester City :D

1. Bir kaç yönetim kurulundan sakız almıyorsun 15 - 20 mio €
  2. Biz elbette büyük bir klübüz ancak, Barcelona, Chelsea, Real ayarında olmadığımız bir gerçek
  3. Öyle bir şey demeyeceğini yazdım ancak büyük klüpler alabilir diye.
  4. Sonuçda adamlar oyuncuyu elinde tutabilecek kadar zenginler, özelliklede Euro 2008 sonra tutmayı başarmaları çok zordu ve hala ellerinde.

Gelmek için etkenlerini düşünelim...

1-Rijkaard'ın takımda oluşu,

2-Artık başka takımın yıldızı olmak isteyişi,

3-Haldun Üstünel faktörü,

4-Takımın yıldızlarla dolu oluşu,

5-Lucescu'nun Galatasaray sevgisi.

Geri
Üst Alt