# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Bence daha tecrübeli isimlere yöneleceğiz Srna makara oldu,bu kadar dile düştüyse bu transfer gerçekleşmez zaten,İtalya'dan veya Almanya'dan bir oyuncu alacağız diye tahmin ediyorum!

Evet.

Srnayla degişmeli oynuyolardı

Ilsinho kaç yaşındaydı 83 doğumlumu peki? Tahminen 7-8 civarıdır piyasası, daha önceki örneklere bakarak peşinde olma ihtimalimiz olabilir ama adamlar Srnayı yüksek bir bedelle satacaklarını düşünerek soğuk bakabilirler böyle bir transfere.

Ilsinho kaç yaşındaydı 83 doğumlumu peki? Tahminen 7-8 civarıdır piyasası, daha önceki örneklere bakarak peşinde olma ihtimalimiz olabilir ama adamlar Srnayı yüksek bir bedelle satacaklarını düşünerek soğuk bakabilirler böyle bir transfere.

85 dogumlu tahmini bonservis bedeli 10 mn € gözüküyor ama resmi degil tabi olsa hayır demezdim:)

Gelmek için etkenlerini düşünelim...

1-Rijkaard'ın takımda oluşu,

2-Artık başka takımın yıldızı olmak isteyişi,

3-Haldun Üstünel faktörü,

4-Takımın yıldızlarla dolu oluşu,

5-Lucescu'nun Galatasaray sevgisi.

1. Avrupa takımların T.D'leri zaten çok büyük isimler
  2. Şu anda kendisini isteyen bir çok büyük klüp oluşu, bu klüplerin liglerinin bizden daha iyi oluşu, çoğunun Şampiyonlar liginde oynuyor oluşu
  3. Haldun Üstünel bile olsa money denilen şeyin çok illet bir şey olduğu öncedende yazdığım gibi 15 - 20 mio € verilemez. Düşünün basını bir sağ bek için 15 - 20 mio € verdiğimizde... Düşünün taraftarı, düşünün maddi sıkıntıları.
  4. Bütün büyük avrupa klüblerinde bizden daha çok yıldız oluşu
  5. Lucescu'yla ne gibi bir alakası olabilir ?

Not : 15 - 20 mio € veripde bu transferin olmasına kesinlikle karşıyım.

Zaten bir sağbek e 15 20 M euro arası para vermek hangi mantıkla gerçekleşir ya bilemem..

Sanırsın Real M.City gibi bütçe var da fantezi arıyoruz.

Srna mükemmel bir isim ama sağbek için 10m bile çok para..

Zaten bir sağbek e 15 20 M euro arası para vermek hangi mantıkla gerçekleşir ya bilemem..

Sanırsın Real M.City gibi bütçe var da fantezi arıyoruz.

Srna mükemmel bir isim ama sağbek için 10m bile çok para..

Eger avrupada bi yerlere gelmek istiyorsan 3-5in önemine bakmıcaksın götürüsü oldugu kadar getiriside oluyor hatta daha fazla getirisi oluyor srnaya baglı olarak konusmuyorum genel olarak mesela sag bek için 10 fazla diosun niye orası oyunun bi parcası degilmi?

Sağ bek için 10 M tam yerinde bir paradır. Hatta ön libero futbol için ne kadar önemliyse sağ ve sol bekte o kadar önemlidir. Genelde hücumu açan oyuncular olur o bek oyuncuları. Tıkanık olan bir maçı yaptığı bindirmeler ile rahatlatır. Srna için 10 az bir ücrettir, 10'a alırsak yönetim müthiş bir iş başarmış olur.

Eger avrupada bi yerlere gelmek istiyorsan 3-5in önemine bakmıcaksın götürüsü oldugu kadar getiriside oluyor hatta daha fazla getirisi oluyor srnaya baglı olarak konusmuyorum genel olarak mesela sag bek için 10 fazla diosun niye orası oyunun bi parcası degilmi?

Bence de bakmamak lazım, bir hedef koyuyorsan bunun için gereken harcamayı da bir şekilde yapacaksın. Özellikle bekler konusunda yanlış bir kanı var bence, oyunun en önemli parçaları olabiliyor bu adamlar, İspanya maçını hatırlayın, adamların ortadan oyun kurmasına gerek kalmadı Ramosun bindirmeleri sayesinde, bir bekimiz yani Hakan Balta çok sağlam bir oyuncu ama bir de ileri bindirmeler konusunda yetenekli olsaydı neler olabileceğini düşünüyormuyuz? Heleki yeni sistemimizde ileriye destek verebilecek beklerin ne kadar elzem olduğunu söylemeye bile gerek yok sanıyorum. Sonuçta bu adamlara para dökmüyoruz, yatırım olarak düşünmek lazım, yarın Şampiyonlar ligine gidip iyi sonuçlar aldığında, ayrıca pazarlama stratejini uzun vadeli olarak düzgün yapabildiğinde bu paralar fazlasıyla kasaya döner merak etmeye gerek yok.

Sağ bek için 10 M tam yerinde bir paradır. Hatta ön libero futbol için ne kadar önemliyse sağ ve sol bekte o kadar önemlidir. Genelde hücumu açan oyuncular olur o bek oyuncuları. Tıkanık olan bir maçı yaptığı bindirmeler ile rahatlatır. Srna için 10 az bir ücrettir, 10'a alırsak yönetim müthiş bir iş başarmış olur.

İmkanın varsa git maiconu al adamdaki teknik oyun zekası bazı 10 numaralarda yok ben tubanın demek istedigini anladım sag beke vericek 10-15 mn € lüksümüz yok dio ama seye kızıyorum sag beke niye forvete olunca oluoda sag beke niye olmasın bekler suanki futbol anlayısında takımın karakterini belli eder.

Bence de bakmamak lazım, bir hedef koyuyorsan bunun için gereken harcamayı da bir şekilde yapacaksın. Özellikle bekler konusunda yanlış bir kanı var bence, oyunun en önemli parçaları olabiliyor bu adamlar, İspanya maçını hatırlayın, adamların ortadan oyun kurmasına gerek kalmadı Ramosun bindirmeleri sayesinde, bir bekimiz yani Hakan Balta çok sağlam bir oyuncu ama bir de ileri bindirmeler konusunda yetenekli olsaydı neler olabileceğini düşünüyormuyuz? Heleki yeni sistemimizde ileriye destek verebilecek beklerin ne kadar elzem olduğunu söylemeye bile gerek yok sanıyorum. Sonuçta bu adamlara para dökmüyoruz, yatırım olarak düşünmek lazım, yarın Şampiyonlar ligine gidip iyi sonuçlar aldığında, ayrıca pazarlama stratejini uzun vadeli olarak düzgün yapabildiğinde bu paralar fazlasıyla kasaya döner merak etmeye gerek yok.

Nokta.

Bak besiktasa verdi ismaile bi ton para ama o yatırımdır 10 sene sol bek aramıcaklar ayrıca cakılı bir bek degil 90 dk boyunca sol tarafa ray dösüo hızlı tren gibi git gel yapıyor sene sonu degerini 2 ye katlar.

Nokta.

Bak besiktasa verdi ismaile bi ton para ama o yatırımdır 10 sene sol bek aramıcaklar ayrıca cakılı bir bek degil 90 dk boyunca sol tarafa ray dösüo hızlı tren gibi git gel yapıyor sene sonu degerini 2 ye katlar.

Aslında çok dalga geçildi o kadar para verilmesi ama bakınca topuza verilen paranın yanında konuşulması gereken birşey değil. Objektif olmak gerekirse İsmail Türkiyede en iyi sol bek oyuncusu olma potansiyeline sahip.

1. Avrupa takımların T.D'leri zaten çok büyük isimler
  2. Şu anda kendisini isteyen bir çok büyük klüp oluşu, bu klüplerin liglerinin bizden daha iyi oluşu, çoğunun Şampiyonlar liginde oynuyor oluşu
  3. Haldun Üstünel bile olsa money denilen şeyin çok illet bir şey olduğu öncedende yazdığım gibi 15 - 20 mio € verilemez. Düşünün basını bir sağ bek için 15 - 20 mio € verdiğimizde... Düşünün taraftarı, düşünün maddi sıkıntıları.
  4. Bütün büyük avrupa klüblerinde bizden daha çok yıldız oluşu
  5. Lucescu'yla ne gibi bir alakası olabilir ?

Not : 15 - 20 mio € veripde bu transferin olmasına kesinlikle karşıyım.

Elano'nun Türkiye'ye gelişi herşeyi açıklamıyor mu sence? Transfer dönemi bitiyor Srna hala takımında demek ki isteyen yok,20 milyon € diyorsun tamamını sence Galatasaray öder mi? Ben böyle transferlere olamaz imkansız gözüyle bakmıyorum,Lucescu ile ne mi alakası var? Lucescu'nun Galatasaray'dan ayrılışını hepimiz biliyoruz,x bir takım ve Galatasaray teklif ederse,Lucescu ile ilişkilerimizden dolayı demiştim Galatasaray'ı tercih edebilir diye,tabiki çok zor transfer ama umutsuz değilim gelmese bile Srna çok iyi bir oyuncu gelecektir şüphem yok!

Aslında çok dalga geçildi o kadar para verilmesi ama bakınca topuza verilen paranın yanında konuşulması gereken birşey değil. Objektif olmak gerekirse İsmail Türkiyede en iyi sol bek oyuncusu olma potansiyeline sahip.

Alparslan'dan ne farkı var Allah aşkına yapmayın,o çocuğa 18 yaşında o sorumluluk yüklenir mi? Sonuçta büyük bir camia Beşiktaş,bence son derece yanlış bir transfer!

Bu adamı 15 m verip aldık diyelim.Kaç para vericez.3m 4m isterse solbek hakanın ne günahı var?Yine aynı konuya geliyoruz aslında.Takım içi denge konusu..Zaten bizim sağbek için vericek 15m paramız yok.

Lan manyak manyak konusma:D

Murat ayıp ediyorsun ama,ben fikirlerimi söyledim görürsün o fiziğinle eline verirler o bacağı İsmail'im diye ağlarsınız burada,5.5 milyon € vereceğime gider 4'e Maxwell'i alırım,Arbeloa 5-6'ya gidiyor yapmayın ya!

Bu adamı 15 m verip aldık diyelim.Kaç para vericez.3m 4m isterse solbek hakanın ne günahı var?Yine aynı konuya geliyoruz aslında.Takım içi denge konusu..Zaten bizim sağbek için vericek 15m paramız yok.

Hagi zamanında babasının hayrına futbol oynamıyodu dimi suat okan benim günahım ne o kadar kosuyorum onun acıklarını kapatıyorum onun kadar ilgi görmüyorum onun kadar para kazanmıyorum dedimi veya sorun oldumu olmadı bu işler yöneticinin işidir teknik direktör işidir otoriteyi saglarsan herkes birbirine saygılı olur para konusuda olmaz herkes işini yapar herkes özeldir ama bazıları daha özeldir

3 tane İsmail mi Srna mı? 3 tane İsmail değil mi? Şu yabancı sınırlaması herşeyi berbat etti,piyasaya bak Mehmet Topuz 8.6,İsmail 5.5,Sercan'ı istiyorsun 6-7 istiyor,Mehmet Yıldız'ı istersin 3 oyuncu 3 milyon € ister,bune ya hem çapsız oyuncular istenen miktarlara bak,yabancı sınırlaması olmasaydı senin İsmail'in 1 milyon €'ya Beşiktaştaydı!

Murat ayıp ediyorsun ama,ben fikirlerimi söyledim görürsün o fiziğinle eline verirler o bacağı İsmail'im diye ağlarsınız burada,5.5 milyon € vereceğime gider 4'e Maxwell'i alırım,Arbeloa 5-6'ya gidiyor yapmayın ya!

Bunun konusunu gecen konusmustuk sinanım maxwelli türkiyeden bi kulup istese onun bonservisi 4 den 15 olur ayrıca yıllık maasıda var ayrıca 18 yasındaki cocuga sorumluluk diyorsun bak gecen arsenalde 16 yasında cocuk cıktı 2 gol attı ayakta alkısladı herkes alparslandan ne farkı var diosun 100 tane alparslan yapar ismail ayrıca ben oynayan adamla oynamayan adamı kıyaslamam bak gör milli takımın vazgecilmez ismi olur ismail he bu arada samimiyetten yazdım olum ayıpsın:)

Bunun konusunu gecen konusmustuk sinanım maxwelli türkiyeden bi kulup istese onun bonservisi 4 den 15 olur ayrıca yıllık maasıda var ayrıca 18 yasındaki cocuga sorumluluk diyorsun bak gecen arsenalde 16 yasında cocuk cıktı 2 gol attı ayakta alkısladı herkes alparslandan ne farkı var diosun 100 tane alparslan yapar ismail ayrıca ben oynayan adamla oynamayan adamı kıyaslamam bak gör milli takımın vazgecilmez ismi olur ismail he bu arada samimiyetten yazdım olum ayıpsın:)

Fazla abartıldığını düşünüyorum ve yerli piyasasının el yaktığını düşünüyorum,umarım Türkiye iyi bir oyuncu kazanır,bir Galatasaraylı olarak milli takımda İbrahim Üzülmez gibi futbolcu müsvettesini görmektense pırıl pırıl bir oyuncu görmek isteriz ama Galatasaray yönetimi 5.5 milyon € verseydi,gerçekten tepki koyardım!

Geri
Üst Alt