Daum, Enes Ünal'ı İdmandan Kovdu!

Daum sorunlu.Batalla ile aralarındaki olay zaten saçmaydı iyice batırmış.Kovsunlar gitsin.Buras'nın başına ben geçsem ilk 8'e sokarım:sad007:

Millette bir Enes sevdası aldı başını gidiyor..Kaç kez izlediniz merak ediyorum..Şurada normal maçları takip etmeyen adamlar gidip Bursa u 19'u mu takip etmiş bu yıl A takımda ama 10 dk. ancak sahada kalıyor onda da var mı yok mu belli değil.. Bize attığı gol dışında bir esprisini görmedim bir de fmde epey potansiyelli..Bence Bursanın gerçek yıldız adayı Ozan Tufandır ..Kokainci arada bir şans veriyordu keşke bizim maçta da oynasaydı bir izlerdik elemanı Şener den kötü oynayacak hali de yok.

Yani? Anlamadım bu mesajı niye yazdığını? Potansiyelli veya değil Daum'un gencecik çocuğun "ağzına etmesi" doğru bişey mi? Konuyla alakası ne ki bu mesajının?

Konuya gelecek olursak kesinlikle başka bişey vardır bu olayın altında.

Yani? Anlamadım bu mesajı niye yazdığını? Potansiyelli veya değil Daum'un gencecik çocuğun "ağzına etmesi" doğru bişey mi? Konuyla alakası ne ki bu mesajının?

Konuya gelecek olursak kesinlikle başka bişey vardır bu olayın altında.

Hayır herkeste bir Enesi alalım çok büyük oyuncu olacak havası var neye dayanarak Enesei bu kadar istediklerini merak ediyorum

Bursa'dan şampiyonluğun intikamını alıyor bence takımın içine etti adam yarım sezonda..

Bence tazminatı alıp gideyim moduna girmiş. Yakında başkana atarlanır.

Yerli genç iyi işlenirse iyi olabilecek bi çocuk. Neden istenmesin ki? Aldın tutmadı diyelim ne kaybın olabilir ki?

Serdar Aziz çöpüne bile 6-7 isteyen Bursa Enes balonu için 10 ister... Ayrıca ben alınmasın demiyorum bak hala sorumun cevabını alamadım ? Kaç kere izlediler de Enesin büyük oyuncu olacağına kanaat getirdiler ben onu merak ediyorum.. BU elemanı ben iyi izledim diyen yalan konuşur onu demek istiyorum epi topu bu sezon 6-7 maçta son 10 dk.larda oynamış bizim forumdakiler de hep denk mi gelmiş Enese ..Bizim maçta boş kaleye gol atması dışında hiçbirşeyini görmedik.. Ya ben anlatamadım sana derdimi ya sen anlamadın ..

Durduk yere enesi kadro dışı bırakacağıni düşünmüyorum ya çok şımardi yada hocasına bir şeyler dedi tipik genç bir Türk futbolcusu tavırları

daum ve bursa yönetimi burak'a dua etsin, yoksa ikisi de su anda ortada olmazdi.

Enes Turkiye nin en buyuk golcusu olacak

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Fener olsaydı 6 atan, hata yapan herkese prim veridirirdi bu otçu...

Ana mevzu neden enes oldu ki

isim önemli değil önemli olan yapılan davranış , daum içine ettiği takımın acısını çıkarmış çocuktan .

Duygulandim reis..

Bu nasil saçma haber

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Muhammet Demir gibi balon olur gider bu cocukta. Henüz bir numarasini göremedik, Pinto bile yokken forma giymedi. 4-5 senem daha var diye rahat takiliyorsa bu cocuktan zaten birsey olmaz.

tabi bursa havası temiz suyu temiz bir ilimiz bağımlılıktan yeni yeni kurtulmaya çalışan bireylerde ani ve ters tepki olabiliyor bu yüzden.

sırf şu enes için kötü örnek olmamaları için ne daum'u hoca nede sercan ve volkan'ı oyuncu olarak bursa şehri civarına yaklaştırmazdım adamlar gidip birini takımın başına diğerlerini 11e aldılar. Allah enes'in yardımcısı olsun.

Geri
Üst Alt