Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.295
- 5
- 858
Daum sorunlu.Batalla ile aralarındaki olay zaten saçmaydı iyice batırmış.Kovsunlar gitsin.Buras'nın başına ben geçsem ilk 8'e sokarım:sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millette bir Enes sevdası aldı başını gidiyor..Kaç kez izlediniz merak ediyorum..Şurada normal maçları takip etmeyen adamlar gidip Bursa u 19'u mu takip etmiş bu yıl A takımda ama 10 dk. ancak sahada kalıyor onda da var mı yok mu belli değil.. Bize attığı gol dışında bir esprisini görmedim bir de fmde epey potansiyelli..Bence Bursanın gerçek yıldız adayı Ozan Tufandır ..Kokainci arada bir şans veriyordu keşke bizim maçta da oynasaydı bir izlerdik elemanı Şener den kötü oynayacak hali de yok.
Yani? Anlamadım bu mesajı niye yazdığını? Potansiyelli veya değil Daum'un gencecik çocuğun "ağzına etmesi" doğru bişey mi? Konuyla alakası ne ki bu mesajının?
Konuya gelecek olursak kesinlikle başka bişey vardır bu olayın altında.
Hayır herkeste bir Enesi alalım çok büyük oyuncu olacak havası var neye dayanarak Enesei bu kadar istediklerini merak ediyorum
Yerli genç iyi işlenirse iyi olabilecek bi çocuk. Neden istenmesin ki? Aldın tutmadı diyelim ne kaybın olabilir ki?