Davet Gelirse Galatasaray Avrupa Süper Ligi'ne Katılmalı mı?

Avrupa Süper Ligine geçersek UEFA ile bağımızı kesmiş oluyoruz anladığım kadarıyla. O yüzden FFP'nin bağlayıcılığı kalmıyor.
Bakalim görelim. Bu kadar basit olacagini sanmiyorum ki hukuki yollarla büyük zararlar görebiliriz bilmiyorum.

Bakalim görelim. Bu kadar basit olacagini sanmiyorum ki hukuki yollarla büyük zararlar görebiliriz bilmiyorum.

1618823221962.webp

Sanki clye her sene gidip 50m euro kazanıyoruz. Surekli şekilde olacaksa katılmak gerekir.

Katilim halinde ana payı babalar alsa bile alttakilere de 3-5 dilim düşer herhal. Sponsor gelirleri sıçrama yapar. Bilet fiyatları sıçrama yapar. Baş altı topçuları alman kolaylaşır vs. Euroligten ornek gerekirse kaliteli topçular dandik takimda olsa bile eurolig takımlarında oynamak istiyorlar. Bu topçulara TR liginde oynamaları icin verdiğimiz gibi uçuk paralar vermemize gerek kalmayabilir falan filan. Lakin kendi kendimize gelin güvey oluyoruz bizi kimsenin çağıracağı yok. MC, apo falan bizi buraya sokabilirler evet.

Eurolig ornegi var karsimizda. Uefayla falan işin kalmıyor. Dünya kupasına, avrupa şampiyonasına almayız falan da yemez o işler. Butun yıldızlar oradayken bu turnuvaları omer bayramlarla mi duzenleyecekler. Sponsor gelirleri, reytingler dibe vurur. Blof yapiyorlar, perez de bloflerini gormus zaten.

Şimdi 12 asıl üye var, 3 yer kaldi, ikisi PSG ve Bayern içindi ve onlar kabul etmiyor bence PSG edecek ama.

Eger bize şans eseri kurucu statüsü verirlerse ne ala.

Ama o her sene değişen 5li olursa olmaz.

Birde unuttuğumuz bir şey var, lig ayrı bu ayrı.

Uefa kupası ve Sampiyonlar ligi yerine geliyor bu.

Hem super ligi hemde bunu oynarsak şaha kalkarız.

Burak Elmas'da yeşil ışık yakmış.

Bence bu iş olur.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

FFF ligi yerine macar liginde oynamayı bile tercih ederim.
Uefa kupasını aldığımız yıllarda bu lig konuşulmaya başlanmıştı. O zaman kurulsaydı bizi kesinlikle alırlardı.

Şimdi 12 asıl üye var, 3 yer kaldi, ikisi PSG ve Bayern içindi ve onlar kabul etmiyor bence PSG edecek ama.

Eger bize şans eseri kurucu statüsü verirlerse ne ala.

Ama o her sene değişen 5li olursa olmaz.

Birde unuttuğumuz bir şey var, lig ayrı bu ayrı.

Uefa kupası ve Sampiyonlar ligi yerine geliyor bu.

Hem super ligi hemde bunu oynarsak şaha kalkarız.

Burak Elmas'da yeşil ışık yakmış.

Bence bu iş olur.

Bunlar gelip bizi bir Sene sonra kapiya koyarsa ne olacak

Ne olacağını kestiremiyorum
O yüzden kararsızım

Bunlar gelip bizi bir Sene sonra kapiya koyarsa ne olacak
İşte sorun o.

Kurucu üye olursan kovamazlar.

Sonradan başarı endeksli 5li olursan sorun var ozaman. Çünkü o her sene değişecek, bunu çoğu kabul etmez ama.

Uefa bu sefer seni kendi turnuvalarında oynatmaz.

4 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDU

AVRUPANIN KIRALI OLDU

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR

TARİHİ DE GALATASARAY

Bu bestenin eşliğinde Avrupa Süper Liğinde oynayacağımızı hissettim

İşte sorun o.

Kurucu üye olursan kovamazlar.

Sonradan başarı endeksli 5li olursan sorun var ozaman. Çünkü o her sene değişecek, bunu çoğu kabul etmez ama.

Uefa bu sefer seni kendi turnuvalarında oynatmaz.

Bende onu diyorum baska platformda da tartistik bu konuyu. Kalici olmayacaksak ne devlet ne UEFA gözünün yasina bakar ve dibe vurabilirsin. Üzerimizde bulunan bir cenabetlik var zaten bu durumu cok olasi görüyorum

biz kimiz ki teklif gelsin

Geri
Üst Alt