David Moyes İstanbul'da

3 Puan ‏@3puancom 34 sn.

Ünal Aysal: David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil.

Bu saatten sonra kimseyi bulamayacakları için Moyes hayırlı olsun.

Bu arada evinde zaman makinesi olan varsa beni direkt 2015 Haziran ayına gönderebilirse mutlu olurum.

başkan boşuna demiyordu.

Galatasaray herkesin isteyebileceği sexy bir kulüp diye :D

Getirin artık ya yapacak bir şey yok. Girdik bir yola ya dip, ya da zafer..

Tapatalk v2

hi-res-f87057d82a05c0e67f901697d033d7ec_crop_exact.jpg

yoo mancını yı bir cok kımse ıstıyordu burada.

o dönemi çok iyi hatırlıyorum .mancini ismi ilk geçtiğinde millet baya tepki koymuştu aynen şuan moyes de olduğu gibi. ama zamanla millet sıcak bakmaya başladı.moyesde de aynı şey olacak bi süre sonra millet iyi yönlerini görmeye başlayacak,toplum psikolojisi. ama emin olunki moyes de mancini gibi başarısız olur,ilk intiba herzaman doğrudur bence

tum forum lucede hemfıkırdı :)

Evet Lucescu'yu hepimiz istiyorduk. Ama olmadı. Dolayısıyla geriye dönüp vahlanmamalıyız.

Şuan adı geçen hoca adayları kimler? Hikmet Karaman,Mustafa Denizli,Tolunay Kafkas, Dick Advocaat,Otmar Hitzfeld, Klinsman,Löw falan filan...

Şahsi görüşüm: Yukarıda adı geçen isimlerdense ben Moyes'i tercih ederim.

Moyes'in Manciniden artısı mütevazı kadro tecrübesi olması adam yıllarca premier ligte Everton gibi takımla mücadele verdi Mancini ise her çalıştırdığı takımda yıldızlarla kurulu kadrolara sahipti bu yüzden Moyes bize Manciniden daha çok uyumlu gelebilir.

Tamam da everton'da elle tutulur bir başarısı yok ki adamın. Manu'da da elindeki o kadar yıldıza rağmen takımı batırıp gitti. Bu adam alınabilecek en kötü hocaydı biz de gidip onu aldık.

Bu adamdan yana tek umudum Ferguson'un referans vermiş olması. Sümüklü Löw veya Klinsmann yerine benim için daha sindirilebilir bir isim.

mancınının arkasından aglayan mı var? tebrık etmek gerek cabuk unutabılıyorlarmıs herseyı

hadi la, arkasinca atip tutunca iyyidi , benden baska hic kimsenin hgakki yok Mancinin arkasiynan aglamaya.

Ne zaman atıp tuttum arkasında ? Aksine forumda Mancini'yi savunan az kişiden biri bendim mesajlarıma bakabilirsin . Hep destek verilmesini istedim . Sen beni başkasıyla karıştırdın galiba ?

Tamam da everton'da elle tutulur bir başarısı yok ki adamın. Manu'da da elindeki o kadar yıldıza rağmen takımı batırıp gitti. Bu adam alınabilecek en kötü hocaydı biz de gidip onu aldık.

Everton'la manuya citiye chelseaye liverpoola hatta tottenhama karşı nasıl başarı sağlayabilirsin ki Moyes'i bende istemem savunuyor gibi gözüküyorum ama kupası yok başarısız demekte saçma geliyor bana

Yahu iyi hoca Moyes ingiltere deneyimi var yalnızca Manu zamanlaması yanlış oldu

''beyler dördüncü yıldızdan geçtim üçüncüyü kaybetmesek bari'' - Twitter'dan

Moyes'in Manciniden artısı mütevazı kadro tecrübesi olması adam yıllarca premier ligte Everton gibi takımla mücadele verdi Mancini ise her çalıştırdığı takımda yıldızlarla kurulu kadrolara sahipti bu yüzden Moyes bize Manciniden daha çok uyumlu gelebilir.

AC Florenz

Lazio Rom

Inter Mailand

Manchester City

Galatasaray...

Moyes alt tabela da olan Takimi yüksellti ama aq 10 sene den fazla da orda kaldi bir cita da yükseltemedi... Büyük takim hocasi degil, orta sinif hocasi orda da ancak 4-8 olur

Geri
Üst Alt