David Moyes İstanbul'da

Birader o takımda Fletcher'ları Carrick'leri oynatabilmek hakkaten Alex Ferguson'un yaptığı ayrı bi işti.

Şimdi Van Gaal gelince Ander Herrera'nın alınması ve üstüne hala Toni Kroos'un istenmesi bunu belli ediyor.

Tuchel'e OK diyip Moyes'a hayır demek de garip bence.

Gören de dicek Mustafa Sarp ile savasmak zorunda kaldi... ya hadi ikinci yada ücüncü olunca anlarim da 7 ci ne oluyor ? Bunlari normal algilayan kisiler Mancini niye ozaman basarisiz diyorlar, adam ikinci olmus ? yada Rijkaard a filan ? Elin adami takimi batiriyor hala öven var

David-Moyes-at-Old-Traffo-014.jpg

moyes i getirmek mancinide olanların aynısını göze almaktır. bukadar akılsızca bi iş yapacak yönetim benim için biter. üstelik adam britanyalı türkiye liginde başarısız olması garanti

David Moyes'in büyük takım kariyerinde bir sezonda M.United gibi bir takıma 18 mağlubiyet aldırması bile skandal bir istatistik. 12'si ise lig bunların.

Guardiola'nın tüm kariyerinde lig mağlubiyet sayısı 16

Mourinho'nun ise 40 tane

Tamam bunlar ile bir tutmuyorum bu adamı ama bir senede 18 mağlubiyet nedir Allah aşkına.

Soruyorum gerçekten BİLMEDİĞİM için;

Yurtdışında başarılı olan Britanyalı var mı? Britanyalı teknik direktörler hangi ülkelerde çalışıyor?

Ve ayrıca, bu adam Everton'da başarılı filan değildi arkadaşlar lütfen. Everton en başarılı sezonunu bu sene Martinez ile geçirdi, Moyes'in gittiği ilk sezon şahlandı Everton. Moyes ne yaptı Everton'la??

Gören de dicek Mustafa Sarp ile savasmak zorunda kaldi... ya hadi ikinci yada ücüncü olunca anlarim da 7 ci ne oluyor ? Bunlari normal algilayan kisiler Mancini niye ozaman basarisiz diyorlar, adam ikinci olmus ? yada Rijkaard a filan ? Elin adami takimi batiriyor hala öven var

Mancini'yi istemeyenler 2.oldu diye değil oynattığı futbolda en ufak bir ışık görermeyenlerdir en azından ben kendi adıma öyleyim güzel futbol oynatsın varsın 2.olsun sonuna kadar arkasında durursun başarıda zaten gelir

Maniciniyi özleyecez benden demesi.

Roberto Martinez gelseydi bare ingiltereden gelicekse

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hayir aslinda daha ilginc sey, Moyes in 7ci ligi hos görmek ve Mancini nin ikinciligi ne b.k atmak garip bir olay.

Mancini'yi istemeyenler 2.oldu diye değil oynattığı futbolda en ufak bir ışık görermeyenlerdir en azından ben kendi adıma öyleyim güzel futbol oynatsın varsın 2.olsun sonuna kadar arkasında durursun başarıda zaten gelir

Bunu anlayın artık mesele 2. 3. olmak değil

Başkanın 2016ya kadar duracağını sanmıyorum. Önümüzdeki sene seçim olur. Resmen daha fazla nasıl başarısız oluruz diye planlar yapılıyor. Moyes kim lan.

Kişisel olarak konuşursam Mancini bence gayet başarılıydı :) Rijkaard'da elindeki kadroya göre gayet iyi işler yaptı.

Alex bunu sırf vatandaşı olduğu için önermiş. Hocalıkla uzaktan yakından alakası yok.

1 ay sonra döve döve köyüne geri yollariz bu angutu

tamam başkan futboldan anlamıyor orasını anladık ama şu çevresindeki adamların da futboldan anlamadığını bi çözsün artık. hiç değilse taraftarın sıcak baktığı isimleri araştırıp onlara yönelsin. en azından taraftar desteğini sağlar

Bunu anlayın artık mesele 2. 3. olmak değil

tamam da güzel oynamak icin de bi güzel kamp gecirmesi lazigm, ilk atanak güzel futbol degil sezonu en az kayip ile kapatmakti, ve gayet basarili becerdi bunu, oyuncularin ta kendisi dedi sezonu mental olarak bitirmislerdi, o yüzden deplasman da 5 lig gibi dandik dandik cikip oynuyorlardi, ona göre de mancini takimi degistirmek durumunda kaliyordu, cünkü her gün baska havasinda lardi hele bizim türk oyuncular, sonunda anladilar kayipsiz bitirmistik sezonu.

Bi kac takviye ile güzel futbol da gelirdi... ama Lucescu icin satti bu taraftar, Lucescu cok güzel mi futbol oynatiyor saniyorsunuz ? yada Moyes ?

Geri
Üst Alt