David Moyes İstanbul'da

Klinsmann diyorsunuzda o da Bayern'de pek basarili olamadi. Moyes abartildigi kadar kotu tercih degil bence.

Baskan olmayacak isimlerin üzerinden planlari yapiyor. Klinsmann ve Löw ikiside gelmez. Klinsmann yaklasik 20 seneder USA'da yasiyor, kolay kolay bidaha avrupaya gelmez. Löw ise imkansiz.

Bu iki kisinin alternatifi kim, onu konusalim

Klinsmann diyorsunuzda o da Bayern'de pek basarili olamadi. Moyes abartildigi kadar kotu tercih degil bence.

Evertondan geliyor olsa herkes şuan sosyal medyada filan baskı yapıyordu gelsin diye.

Tuchel mesela Bayern'i 3. yapsa kovulsa taraftar bir anda hemen istemez adamı 1 sene sonra.

Ya gidin Juande Ramos'u getirirn adam akilli ayrilmis zaten takiminidan bosta acaib acaib maceralara ne gerek var boyle bu adam ne yapacak bizde ,nerden aklimiza geldi.

Moyes'i alsak Mancinyi neden gönderdik? Bu Yönetim ne iciyor,gercekten merak ediyorum,bana de versinler.

Eurosport İngiltere ofisinden Tom Adams'ın Moyes ve Galatasaray yorumu

" İngiltere’deki ortak kanı, Moyes’in berbat Manchester United kariyeri sonrasında Ada’dan uzaklaşmasının kendisi için iyi olacağı yönünde. O iyi bir teknik adam ama taktik olarak kısıtlı düşünüyor. 4-2-3-1 oynatmayı sever. Hücum yerine savunmayı tercih eder. Şampiyonluk yarışı için bir deneyime sahip değil. Kariyeri boyunca o seviyede bir mücadelede bulunmadı. "

David Moyes’in çalıştırdığı takımlardaki galibiyet oranları şöyle:

Everton: 499 maç, 1.55 puan ortalaması

Manchester United: 51 maç, 1.73 puan ortalaması.

Bu adam hayatında hiç şampiyonluk yaşamış mı? Gaz yapar buna şampiyonluk yarışı.

Geri
Üst Alt