David Moyes İstanbul'da

1 Aydır moyes içinmi bekliyormuşuz? Bu adam 6.haftayı göremez bizde, intihar olur resmen bu tercih.Denizli gelsin maceraya gerek yok şu saatten sonra alınabilecek yerlileri alalım çöpleri kovalım önümüze bakalım!

Unitedin güya yildizlara dolu kadrosuna bakiyorum da,

Nani 2 senedir ortalarda yok.

Van Persienin sakatlik sorunu var.

Stoper 2lisinin yaslari ortada, perfonmanslari her sene düstü. Yerlerine sağlam bir alternatifleri bile yoktu.

Sol bekte eski perfonmansinda olmasada hala Evra oynuyor.

Ortasahada oyunun 2 yönündede etkili bir CM yok. Bu yüzden Scholesi dahi tekrar cagirmislardi.

Wellbeck bir türlü bekleneni veremedi.

Yapilan bir cok yanlis transfer var. İngiliz stoperler, Young, Kagawa vs.

Yaslanmis, bir cok transfer hatasi yapmis, 2 yönlü CM sorununu cözememis bir Unitedtan ne bekliyordunuz? Milan, United, 2 takimda da kadrolarinda denge yok. Milanda da stoper, bekler kötü. Ortada tek Montolivo var. Balotelliler El Shaarwyler var. Bekleneni veremeyen yildizlar var. United gibi. Ama Torino ve Parmayla yarisip kaybediyor.

Mancini basarizliği kabul etmeyip, hep sucu baskalarina attiği icin gönderildi. Basari garantisi veremedi. Avrupada yaptiklari aciklamalara bir bakin derim. Hep ben basariliyim vurgusu yapti. Kariyerine zarar gelmesini istemiyor. Juventusu elemek mucizeydi, Chealseye karsi yüzde su kadar sansimiz var. Hep basarisizliği kabul etmemek, basari olursada ben yaptim, ne kadar basariliyim, mucizeyi basaririm demek icindi. Transferde 50-60 milyon euro harcatir, sonra istediğim oyuncular alinmadi der.

Bakalim ne olcak isin diger tarafi herkes almanca italyanca bilmez basic seviyede bile ama ingilizce hepsi biliyordur yani tam olarak ne istedigini tercumansizda anlayabilir ki iletisim araci olmadan cok onemli

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Avrupa'da bununla pek ileri gideceğimizi zannetmiyorum. Türkiye'de ilk senesi başarıları önemli. Sabırsız bir taraftarız vesselam.

Klinsmann gelmez. Sümüklü löw ve çapsız moyes`e mi kaldık şimdi:(

Tepetaklak

Benim icin önemli olan TDnin gecmis basari degil. TDnin oyun planinin Turkiye Ligine ne kadar uygun olduğu.

Yalnız bizde kanat yok, Moyes'e bunu söylemişlerdir umarım. Sabri ile falan takılacak adam, ani bir felç, kalp krizi gibi medikal bir problem yaşasın istemem, yazık olur.

No boyle bi hatayi cocuk yapmaz ya Tatildir okadar bavulu napsin gorusme icin turkiyeyi gezsin ve ulkesine donsun :P

ali naci küçük @nkucukk · 3 dk.

ÖNEMLİ BİLGİ... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, henüz David Moyes ile bir araya gelmedi.

ÖNEMLİ BİLGİ... Les Ottomans Otelinde bulunan David Moyes ile Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün görüştü

Aldığımız sıcak bir bilgiyi daha paylaşalım:) Havalimanından çıkarken Moyes'in bavullarını gören herkes şaşırmıştı...

Öncelikle ön yargıları bir kenara bırakmak gerekir arkadaşlar.

Birçok teknik direktör, bazı kulüplerde çok büyük işler başardıktan sonra gittiği başka takımlarda çuvallayabilir.

Bunu bize toplamda 6 kez şampiyon yapan ve UEFA kupası kazandırmış Fatih Terim de yaşamadı mı? Galatasaray'la fırtınalar estirdi ancak Milan'da bir çuval inciri berbat etti. Tabii, biraz daha kalsaydı, sabır gösterilseydi ve kendisi de İtalya'ya ve İtalya futboluna adapte olabilseydi başarılı olabilirdi ancak bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

Premier League gibi zorlu bir ligde, Everton gibi orta sınıf bir takımla yaptıkları kesinlikle "önemli" bir başarıdır. Bugün Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi ya da Beşiktaş'ı koyun Premier League'e, hiçbirimiz ilk 5'e dahi giremeyiz.

Moyes'in Manchester United kariyerinin kötü olduğu bariz. Bunun üzerine tartışmaya gerek yok. Ancak hayatta hiçbir şey tek taraflı değildir. Yani 2 boyutlu düşünmemek gerek. Nitekim Mourinho'nun da bu sene rezalet bir Chelsea izlettiği apaçık ortadadır.

Moyes, İngiltere liginde orta sınıf bir takımla önemli işler yapmıştır.

Galatasaray'da başarılı olabileceğine inanıyorum.

Löw'den iyidir.

ali naci küçük @nkucukk · 3 dk.

ÖNEMLİ BİLGİ... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, henüz David Moyes ile bir araya gelmedi.

ÖNEMLİ BİLGİ... Les Ottomans Otelinde bulunan David Moyes ile Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün görüştü

Aldığımız sıcak bir bilgiyi daha paylaşalım:) Havalimanından çıkarken Moyes'in bavullarını gören herkes şaşırmıştı...

Sallıyor olmasını ümit ediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bruma_______________Olcan

* LG G2 Tapatalk *

Bruma'nın ne olacağı meçhul, sakatlanmadan önce bile tam olarak kendini ispatlayamamıştı. Sakatlıktan sonra ne olur gerçekten çok belirsiz.

Olcan konusunda yaşından ötürü çekimserim ne yalan söyliyeyim.. İkisi de iyi olursa bir noktaya kadar yeterli olurlar ama. Genel olarak işimiz çok zor ya, ümidim az benim :(

Geri
Üst Alt