Unitedin güya yildizlara dolu kadrosuna bakiyorum da,
Nani 2 senedir ortalarda yok.
Van Persienin sakatlik sorunu var.
Stoper 2lisinin yaslari ortada, perfonmanslari her sene düstü. Yerlerine sağlam bir alternatifleri bile yoktu.
Sol bekte eski perfonmansinda olmasada hala Evra oynuyor.
Ortasahada oyunun 2 yönündede etkili bir CM yok. Bu yüzden Scholesi dahi tekrar cagirmislardi.
Wellbeck bir türlü bekleneni veremedi.
Yapilan bir cok yanlis transfer var. İngiliz stoperler, Young, Kagawa vs.
Yaslanmis, bir cok transfer hatasi yapmis, 2 yönlü CM sorununu cözememis bir Unitedtan ne bekliyordunuz? Milan, United, 2 takimda da kadrolarinda denge yok. Milanda da stoper, bekler kötü. Ortada tek Montolivo var. Balotelliler El Shaarwyler var. Bekleneni veremeyen yildizlar var. United gibi. Ama Torino ve Parmayla yarisip kaybediyor.
Mancini basarizliği kabul etmeyip, hep sucu baskalarina attiği icin gönderildi. Basari garantisi veremedi. Avrupada yaptiklari aciklamalara bir bakin derim. Hep ben basariliyim vurgusu yapti. Kariyerine zarar gelmesini istemiyor. Juventusu elemek mucizeydi, Chealseye karsi yüzde su kadar sansimiz var. Hep basarisizliği kabul etmemek, basari olursada ben yaptim, ne kadar basariliyim, mucizeyi basaririm demek icindi. Transferde 50-60 milyon euro harcatir, sonra istediğim oyuncular alinmadi der.