David Moyes İstanbul'da

[qoute]Machester United'ı geçen yıl çalıştıran ancak başarılı olamayıp ligin bitimine az bir süre kala David Moyes aniden İstanbul'a geldi. David Moyes'in G.Saray ile görüştüğü iddiaları gündeme düşerken, konuya G.Saray Başkanı Ünal Aysal açıklık getirdi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı David Moyes ile bir görüşme yaptıklarını doğruladı ancak henüz bir anlaşma olmadığını belirtip şunları söyledi: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil. Biz hala Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz. Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw, Jürgen Klinsmann ile temasımız sürüyor. Dünya Kupası'nın gidişatına göre gelecek cevaplar sonrasında teknikdirektör arayışımız neticelenecek. Bu konuda acele etmiyoruz. En az 15 gün daha süremiz var."

Ünal Aysal, neden Alman ekolünde ısrarcı olduğuna ise şöyle açıklık getirdi. "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki alt yapımızın koordinasyonunu Alman ekolüne göre hazırlıyoruz. Bu yüzden Erdal Keser'de göreve başladı. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir planlama içindeyiz. Bu yüzden Alman birteknik adam önceliğimiz. ve artık bir sisteme dayalı bir yapı kurmak amacındayız." [/quote]

inşallah böyledir, ne moyes'i allah aşkına

Herkes kafasında bir şeyler sallıyor her hocaya. Keşke Mancini'nin gittiği gün forumda bir anket düzenlenseydi yeni TD kim olsun diye, altına da 10-15 aday isim yazılsaydı da görseydik çoğunluk nasıl düşünüyor diye. Ya da böyle bir anket var da ben mi görmedim bilmiyorum, ama iyi olurdu.

Hahah Mustafa Denizli başlığına Terim'i beğenmeyenlere bu bile az daha kötüsü lazım yazmıştım evrende karşılık bulmuş söylediklerim :)

En az 15 günümüz daha varmış vay arkadaş.

3 Puan ‏@3puancom 34 sn.

Ünal Aysal: David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil.

Vay arkadaş david moyes nedir ya. Manciniden ne fazlası var ki bu adamın. Battık bu sezon. Bence hiç oynanmadan 4.yıldız fenere verilsin.

Moyes'in Manciniden artısı mütevazı kadro tecrübesi olması adam yıllarca premier ligte Everton gibi takımla mücadele verdi Mancini ise her çalıştırdığı takımda yıldızlarla kurulu kadrolara sahipti bu yüzden Moyes bize Manciniden daha çok uyumlu gelebilir.

şu mancini denen futbol teröristini ne övdünüz be. o herifin o haliyle bizde bir halt edecegi yoktu. en sevindigim şey o herifin gitmesiydi.

moyese gelince bizdede öyle 50 hücumcuyla oynarsa yandigimizin resmidir. hepsini yerli yerinde oynatsin. iyi çaliştirsin yeter. bize hangi herif gelse burda her türlü eleştirilir.

Ünal Aysal: "Hitzfeld, Löw, Klinsmann ile temasımız sürüyor."

Ünal Aysal: ''Biz hala Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz.''

Ünal Aysal: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik."

(Doğan Haber Ajansı)

moyesin tek ve biricik başarısı sir alex fergusonun onu yerine getirmesidir ama sir alex fergusonda bu kararı ile manu yu bitirmiştir, moyes kabız hoca ekolünün hocasıdır , kabız hoca ekolünde dick advocat,mancini vs vs gider ve moyes bunlar içinde en kötüsüdür...

vay arkadaş Mancini' nin en başından gelmesini istemiyordum, gitmesini de çok istiyordum hatta.. ama bu nedir ya ? Mancini' yi aratacak bunlar bize..

Löw, Moyes, Klinsmann

hepsi birbirinden beter.

şuraya bak aysal moyes a danışmak için çağırmış ve görüşmüş :)) adamdaki havaya bak

aysal bu yönde açıklama yapmış. ntvspor da söylediler şimdi

Jürgen Klinsmann'ı istiyorum..

Herkes kafasında bir şeyler sallıyor her hocaya. Keşke Mancini'nin gittiği gün forumda bir anket düzenlenseydi yeni TD kim olsun diye, altına da 10-15 aday isim yazılsaydı da görseydik çoğunluk nasıl düşünüyor diye. Ya da böyle bir anket var da ben mi görmedim bilmiyorum, ama iyi olurdu.

tum forum lucede hemfıkırdı :)

Alman hocalar ülkemize hep daha çok uyum sağlamıştır, Moyes'e gerek yok. Almanya'daki Türkleri iyi bilen ve tanıyan bir hoca olmalı.

ohhh ya rahatladım valla. ne moyes u ya. valla yılmaz vurala razıyım o geleceğine o derece yani.

Geri
Üst Alt