David Moyes İstanbul'da

Durmadan baskan yazmayin. Piyasada teknik direktor yok beyinizi optumun adam elinden geleni yapiyor bukadar nankor olmayin be.

kulübüye esek koysak en az bunun kadar katki verirdi

Moyes diye yazılır. Oha sezonu başlamadan bittirdik diye okunur

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

allahtan digiyi iptal ettim gecen hafta bu eziyet cekilmez

Bence löw olacak yeni hoca

Tapatalk

Durmadan baskan yazmayin. Piyasada teknik direktor yok beyinizi optumun adam elinden geleni yapiyor bukadar nankor olmayin be.

Yoksa ozaman elinden geleni yapcaktin ve Mancini ye söz verdigin bütce yi getirecektin. Ilk basda Terim olayini kapatmak icin adama söz ver, sonra da a bak belki lucescu gelir daha az paraya icin adami bizden resmen tiksendire tiksendire yollat, ondan sonra da aaa hoca yok.

Bütün Dünya Hocalari bizim icin siraya girmiyor malesef, öyle biz bir numarayiz demekle olmuyor, ondan sonra da Hikmet Karaman gibi adamlarin agiz kokusunu cekiyoruz

Benim de Manu performansından ötürü ciddi kaygılarım vardı. Ama bizim taraftarımız ne zaman bir isme bu kadar çok tepki gösterse genelde o isim çok başarılı oluyor. Bu da güzel bir işaret bizim için.

Benim anlamadigim Zico gibi bir adam bosta duruyor.....tmm Tuchel bir sene hocalik yapmak istemiyor onu anladimda Moyes neden? Zico bu ligi cok iyi taniyor.....iyi futbol oynatiyor ve Fenerbahce ile Sampiyonlar liginde neler yaptigini bizde gördük......bence Zico bizim icin cok iyi olurdu......birde Melo(zaten iyi) ve Telles icin cok iyi olurdu....birde Snijder cok rahatlardi(bugün resmi cikti diye söyöemiyorum :))

adam resmen ............. geçiyor. alman ve hollanda ekolü deyip moyes'i getirmek nasıl bir kafa!! yakında aysal ayak bileklerine hakim latin oyuncu alacağız deyip norveç'li oyuncu getirirse şaşırmam resmen skandal!!!!

tamam da güzel oynamak icin de bi güzel kamp gecirmesi lazigm, ilk atanak güzel futbol degil sezonu en az kayip ile kapatmakti, ve gayet basarili becerdi bunu, oyuncularin ta kendisi dedi sezonu mental olarak bitirmislerdi, o yüzden deplasman da 5 lig gibi dandik dandik cikip oynuyorlardi, ona göre de mancini takimi degistirmek durumunda kaliyordu, cünkü her gün baska havasinda lardi hele bizim türk oyuncular, sonunda anladilar kayipsiz bitirmistik sezonu.

Bi kac takviye ile güzel futbol da gelirdi... ama Lucescu icin satti bu taraftar, Lucescu cok güzel mi futbol oynatiyor saniyorsunuz ? yada Moyes ?

Bu konuda kısır döngü sürüp gidecek şartlar öyleydi böyleydi bunlar değişken şeyler zaten Mancini için asıl mesele bu şartlarda başarılı olacak biri değildi gerek yabancı sınırlaması gerek oyuncu performasnları gerekse transfer bütçesi bunu kendisi de biliyordu bu yüzden de ayrıldı bu kadar takılıp kalmamak gerek Mancini ile bu iş olmayacaktı bitti gitti.

Hani ben Mancini'ye kötü hoca da demiyorum bizimle kimyası uyuşmadı ısrar etmenin anlamı yok

İstediğinizi söyleyin, Manchester United gibi sadece adıyla bile senelerce şampiyonluğa oynamış ve şampiyon olmuş bir takımı 7. yapan bir TD kesinlikle iyi bir teknik direktör olamaz. Hadi 4. olsa kanlar uyuşmadı diyeyim, ama 7.lik nedir lan?

manu formasini koysan zaten ilk 4'de oynar

doğruysa hocaların sabri'sini getirdik hayırlı olsun.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt