Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Yalnız Mancini geldiğinde en başta olmayacak bu adamla, stillerimiz uyuşmuyor diyen gruba karşı büyük tepki gelmişti. Bu kez herkes olayın farkında en azından, bu da iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cooluz Maşallah :cool:
* LG G2 Tapatalk *
Everton'da iyiydi, Manu'da iyi olduğu söylenemez yinede bakalım neler olacak Mancini'den Moyes'e ? umarım başarılı olur...
Bu ön yargı nedir ???
Kim bilir berkide güzel futbol ile şampiyon yapar ?
Oynanmadan ne olacani bilemezsin
Mourinho gelse...100% başarılı olur diyebilirmiyiz? O da berki kötü cikar.
2,3 mac oynanmadan kesin fikir sahibi olmiyalim
* LG G2 Tapatalk *
Bu ön yargı nedir ???
Kim bilir berkide güzel futbol ile şampiyon yapar ?
Oynanmadan ne olacani bilemezsin
Mourinho gelse...100% başarılı olur diyebilirmiyiz? O da berki kötü cikar.
2,3 mac oynanmadan kesin fikir sahibi olmiyalim
* LG G2 Tapatalk *
Durmadan baskan yazmayin. Piyasada teknik direktor yok beyinizi optumun adam elinden geleni yapiyor bukadar nankor olmayin be.
Mancini'yi de istemiyorduk. Batırdı gitti.
beyaz mi siyah mi
bende beyaz 32gb var![]()
Mancini Batirdi bitirdi mi kardes senin kafan mi guzel nereye batirdi.Adam 2.ci yapti bu sinirlama ile kazmalarla iyi yonetti yine Devre Arasinda alinan oyuncularda mancini hoca Tellesten baskasini almamis bulent tulun aldirmis neyin kafasi 2 kupa gorduk Sneijderi kazandirdi o senin Dedigin terim Sneijderi begenmeyip selcuka sans veriyordu.Simdi Soruyorum Sneijder varken Selcuk kim ??
Mancini Batirdi bitirdi mi kardes senin kafan mi guzel nereye batirdi.Adam 2.ci yapti bu sinirlama ile kazmalarla iyi yonetti yine Devre Arasinda alinan oyuncularda mancini hoca Tellesten baskasini almamis bulent tulun aldirmis neyin kafasi 2 kupa gorduk Sneijderi kazandirdi o senin Dedigin terim Sneijderi begenmeyip selcuka sans veriyordu.Simdi Soruyorum Sneijder varken Selcuk kim ??
Ben şahsen İskoçlara sempati duyarım.
Galatasaray'ında savaşçı kimliğine yakışacak bir TD.
Kim ne derse desin Hikmet Karaman'dan 999999999 kat iyidir.