David Moyes İstanbul'da

Yalnız Mancini geldiğinde en başta olmayacak bu adamla, stillerimiz uyuşmuyor diyen gruba karşı büyük tepki gelmişti. Bu kez herkes olayın farkında en azından, bu da iyidir.

Everton'da iyiydi, Manu'da iyi olduğu söylenemez yinede bakalım neler olacak Mancini'den Moyes'e ? umarım başarılı olur...

Bu ön yargı nedir ???

Kim bilir berkide güzel futbol ile şampiyon yapar ?

Oynanmadan ne olacani bilemezsin

Mourinho gelse...100% başarılı olur diyebilirmiyiz? O da berki kötü cikar.

2,3 mac oynanmadan kesin fikir sahibi olmiyalim

* LG G2 Tapatalk *

baskan haldun üstünel'e bunu sormus demek ki. haldun üstünel olumlu referans verdiyse moyes'a sans veririm

spalletti veya juande ramos'u yeglerdim. avrupa'da basari yakalamis insanlar.

moyes hakkinda pek bir sey diyemem. lakin hüsranla sonuclanan manu macerasi ümitsizlendirici.

Bu ön yargı nedir ???

* LG G2 Tapatalk *

aynen. luce geldigine "bu kim yeaaa" diyordu herkes. adam geldi efsane oldu, 10 yildir pesinden kosuyoruz, gösterip gösterip vermiyor artik :D

Bu ön yargı nedir ???

* LG G2 Tapatalk *

berk kim

Durmadan baskan yazmayin. Piyasada teknik direktor yok beyinizi optumun adam elinden geleni yapiyor bukadar nankor olmayin be.

abi allah aşkına bu başkanı bu kadar kollamayın ya. Yaptığı tercihlerin birçoğu yanlış. Yanlışları doğrularını götürecek kadar fazlalaştı. Evet Moyes başarılı olabilir belki Tolunay Kafkas bile gelse başarılı olabilir hiç belli olmaz. Ama tartıya koyduğun zaman Lucescu bu ligi tanıyor diye istiyorsun olmuyor. Ardından Moyes'i getirmeye çalışıyorsun hem de Premier Lig'den. Hiç alakasız bizim lig ile. Türkiye'den tek maç izlemiş midir acaba bu adam hayatında? Ayrıca Everton'da bile başarılı sayılmaz. Neye göre Moyes, kim yönlendiriyor kim akıl veriyor bu başkana?

Ben şahsen İskoçlara sempati duyarım.

Galatasaray'ında savaşçı kimliğine yakışacak bir TD.

Kim ne derse desin Hikmet Karaman'dan 999999999 kat iyidir.

Mancini'yi de istemiyorduk. Batırdı gitti.

Mancini Batirdi bitirdi mi kardes senin kafan mi guzel nereye batirdi.Adam 2.ci yapti bu sinirlama ile kazmalarla iyi yonetti yine Devre Arasinda alinan oyuncularda mancini hoca Tellesten baskasini almamis bulent tulun aldirmis neyin kafasi 2 kupa gorduk Sneijderi kazandirdi o senin Dedigin terim Sneijderi begenmeyip selcuka sans veriyordu.Simdi Soruyorum Sneijder varken Selcuk kim ??

Daha evvel de söylemiştim, ben olsam gider Lippi' yi kulağından tutar getiririm Çin' den.

Mancini Batirdi bitirdi mi kardes senin kafan mi guzel nereye batirdi.Adam 2.ci yapti bu sinirlama ile kazmalarla iyi yonetti yine Devre Arasinda alinan oyuncularda mancini hoca Tellesten baskasini almamis bulent tulun aldirmis neyin kafasi 2 kupa gorduk Sneijderi kazandirdi o senin Dedigin terim Sneijderi begenmeyip selcuka sans veriyordu.Simdi Soruyorum Sneijder varken Selcuk kim ??

yahu 2. yaptı dedıgın mancınıden daha kotusu moyes zaten o gelse 3. fılan olurduk buyuk ıhtımal..bıde sunu anlamıyorum terım zamanında transferlerın ıyı olanları yonetım yaptı kotu olanları terım mancını zamanında ıyı olanları mancını yaptı ıyılıgı de tartısılır tellesın kotu olanları yonetım :)

Oynattığı oyun futbol değildi.

Elimizde ki takım kötü falan ise asla değil. Formsuz isimler oldu belki ama 2. biz olmadık. Beşiktaş bize hediye etti.

1 sezon daha kalsa 2.de olamazdı bu sefer. Tıpkı 2012-2013 şampiyonluğunun Fener hediyesi olduğu gibi.

Mancini'yi bize uygun olmayan hocalığı dışında yetersiz kılan bir başka özelliği ise ESNEK OLMAYAN TRANSFER POLİTİKASI.

baskan almanya ekolu dıyordu bekleyelım bakalım boyle bı hata yapacagını sanmam baskanın..

Bu başlık ileride mors olanların unutmak isteyeceği bir başlık kıvamında ilerliyor nedense.

Geri
Üst Alt