David Moyes İstanbul'da

yabancı sınırı olduğu sürece moyes bişey yapamaz

Mancini öncesi havanın aynısı.

Fener'liler okuyor bilmem ne yapıyor diye savunmaya gerek yok.

Bizde olma ihtimali çok düşük bir profil.

Bu ligde olmaz bu ekol, ve hatta bu ligde ekol bile olmaz.

Şikesi, goy-goyu, Ümit Özat'ı, Çakar'ı, Sinan'ı, Rok'u bilmem nesi, TFF'si, Cüneyt'i düşünün biraz zaten kimlerin olmaması gerektiğini bulmak 1 saniyenizi bile almayacaktır.

Teknik kısmına gelince United ile geçirdiği facia sezondan sonra psikolojik olarak bu işin altından kalkma ihtimali bize geliş maliyeti de aşağı yukarı düşünüldüğünde riskten de öte gereksiz kılar bu hamleyi. Hele bu kadar geç kalmışken.

İşin önemli kısmı bunlar zaten.buraya gelecek antrenörün işi sadece taktik verip kenara çekilmek değil. zaten öyle olunca ne olduğunu sürekli gördük. leş medya ile başedecek hemen demoralize olan emzikli futbolcularımızı pohpohlayacak, oyuncuları konsantre edecek, maç içinde hakemlere taraftara etki edecek, güçlü bir kişiliği olacak oyuncular tarafından baba gibi görülecek vs vs. Bunları kaldıracak bir yabancı hoca zor bulunur. fatih terim bu yüzden başarılı oldu. taktik falan hikaye. oyuncular güçlü bir karakteri, yeri geldiğinde TFFye, hakemlere, rakiplere giydirecek, kendilerine destek çıkan bir hocayı görürlerse her zaman sonuna kadar savaşırlar. Türkiye liginde zaten taktik sökmez. gerekirse vurup kırıp parçalayacaksın takımların hepsi zaten it gibi defans yapıyorlar sürekli kasti fauller tekmeler çirkeflikler vs. david moyes bunları görünce zaten ne zaman tazminatımı alıp tatile giderim acaba diye düşünmeye başlar.

BrJLGchCIAEGxGs.jpg

Başlığı okuyunca istanbulspor'a hoca oldu sandım

moyes evertonda iyi isler mi cikardi yoksa tesadüfle mi ilerledi? sonucta evertondan daha iyi bir kadrosu olan manuda rezil oldu, acaba kücük takim td mi moyes

Bu taraftar 14 sene şampiyonluk görmedi tamam ama bu kadar saçmalıkta görmedi sabrımızı zorlamayın ! Bu gelecekti mancini neden gitti. Herifle bir ingiltere dalga geçiyor ! Manchester United gibi sürekli uzun vadeli düşünen bir takımı bile çileden çıkarttı bu adam..

Geldikleri gibi giderler.

Bu söz en sevdiğim sözlerden biridir. Ve bu konuya sanırım cuk oturuyor.

Geldiğin gibi git Moyes, fazla bezdirmeden.

Alex Ferguson bıraktıktan sonra kim gelirse gelsin zorlanacaktı. Garip garip yorumlar yazmak yersiz, kendisi iyi bir hoca.

Mancini de moyes de tuchel de eminim birgün karşımıza rakip olarak çıkacaklar ve kulaklar çınlayacak.

Açıkçası kendisi hakkında yorum yazacak kadar bilgim yok.

Geçen sene United fiyaskosu herkesin malumu. Bunun haricinde bilgim yok. Tabii kafamda oluşan soru şu, belki 7-8 yıldır Ferguson sonrası United ne olacak derken, bu kadar yüksek seviye baskı ve sorumluluk içeren bir iş kendisine emanet edildi. Hani Bilgin Gökberk'in Fatih Terim hakknda bir sözü vardır, Milan'dan kovulmak için önce Milan'a gidebilmek lazım diye. United'da fiyasko yaşamak için önce oraya gitmeyi başarmak lazım ki, United ve Ferguson arasındaki özel ilişki göz önüne alındığında, Moyes'e büyük bir güven duyulduğu aşikar.

Kendisi bu güveni şahane bir şekilde boşa çıkarttı resmen bayram etti taraftar gittiğinde ama olaya hakim olmayan biri olarak bu kadar fiyasko bir isimse neden bu kadar önemli bir görev için seçildi diye düşünüyorum.

Ha Moyes'in gelişi, bilgisiz ve tarafsız olarak beni çok mutlu edecek bir hamle değil. Oo Moyes geldi diye bir heyecan yaşamam ama bu seviyede, gelirse bittik yaklaşımını çok anladığım söylenemez.

Son geçen isimlerden Klinsmann'da benim gönlüm açıkçası, öyle teknik direktörler hakkında çok bilgi sahibi biri değilim ama gerek futbolculuğu döneminden gelen sempati, gelen ABD gibi saçma sapan adamların derlenmesi ile oluşmuş bir takıma tatlı bir futbol oynatması diğerlerine nazaran öne çıkartıyor gözümde.

mesele iyi hoca kötü hoca değil yabancı hoca ulan şu rezil kadroya rezil medyaya rezil tffye hangi yabancı gelsin iş yapar ? türkte yok ortada rezalet durumdayız birde yabancı kesin gelecek gibi

Geldikleri gibi giderler.

Bu söz en sevdiğim sözlerden biridir. Ve bu konuya sanırım cuk oturuyor.

Geldiğin gibi git Moyes, fazla bezdirmeden.

Gelirse "başarılı olur umarım" demek daha doğru olur bir Galatasaray taraftarı olarak.

İstanbul'a gelmesini kast ettiysen ayrı tabi :D

Gelirse "başarılı olur umarım" demek daha doğru olur bir Galatasaray taraftarı olarak.

İstanbul'a gelmesini kast ettiysen ayrı tabi :D

Tabi ki İstanbul'a gelmesini kastettim.

Bir daha uğramazsa iyi olur minvalinde.

En sevmediğim antrenör tipi benim normalde Mancini tarzı futbol oynatan tarzdır ama geldikten sonra bir kere bile Mancini ile ilgili kötü konuşmadım. Kötü konuşmadım derken gitmesini istedim ama kalkıp uslüp sınırları içinde, kendimce gerekçeler sıralayarak.

Geri
Üst Alt