David Ornstein: "Zaha, 1 yıllığına Lyon'a kiralanmak üzere"

Abi anlamıyorum kimi alsak, oynatsak hep bir verim alamama durumu var.

Sorun taktikte mi oyuncuda mı transferi yapanlarda mı kafam çok karışık.

Yani Okan hoca oyunculardan verim alma konusunda aslında çok iyiydi. Fakat geçen sezon ve bu sezona özellikle bu konuda ciddi problemler yaşıyor.

Bakalım ne olacak zaman her şeyi gösterecek.

Abi Allahınızı severseniz adam yıllık 7-8 milyon alıyor Gökhan Sazdağına üstünlük kuramadı. Bu haliyle Fransa'da bunu harcarlar seneye geri gelir

Bu anlaşmayı Galatasarayi seven biri yapamaz
İnanamıyorum bu kadar kötü klup takım yönetilemez.

Kiralama bedeli almıyor muyuz bu anlaşmada emeği geçenlere yazıklar olsun derhal istifa edin hepiniz

Şaka gibi olaylar. Yönetimi ayrı bir rezalet hocası ayrı bir rezalet.

Pl ligin en iyi oyuncularından birini egosu ve manevi oğlu kerem için hiç eden hoca.

Hiç edilen oyuncuyu yarı maaşı bizim tarafımızdan karşılanacak şekilde bedava kiraya veren yönetim.

Valla yoruldum, yıldım. Her gün ayrı bir rezalet görmekten bıktım.

Şu ikisine oy verenlere, destek olanlara, savunanlara da yazıklar olsun. Hiç mi düşünmüyorsunuz kulübü. Hiç mi ses çıkarmıyorsunuz. Bu kadar mı umursamaz oldunuz. Bu olaylar normal mi?

Koskoca çınar ne hale geldi 2 tane iş bilmez adam yüzünden.

Dursun, Okan. Ne desem ne söylesem az size.

HAHAHAHAHHA

kiralama ücreti yok, opsiyon yok, maaşın yarısı.

Arkadaş , bu adamı lyon zaten BEDAVAYA ayarlıyor. inanılmaz.

Hor kullanmakta serbest, oynatmamakta serbest, neticede adam para bile vermiyor ki??

Müthiş kazıklamışlar bizimkileri.

Sanırım zahanın elinde hocanın ve başkanın videoları var, aksi takdirde başka bir açıklaması olamaz bu durumun.

büyük maaslarla oyuncu trasnferinin sonudur bu işte. oyuncu oynamak istemiyor pasam sakatım diyor, üşüttüm diyor, ardından antrenmanlara çıkıyor. 7 8m para da verdiğin adamı da gel sen otur diyemiyosun. boeyin maası yüksek olsa aynı bu örnekteki gibi parasını verip gönderirdik. isim olarak çok doğru gözükse de olmayınca olmuyor işte bazı seyler. o yüzden icardi efekti yapmadan bu tarz oyunculara böyle paralar vermemek ilk etapta kiralık olayına yönelmek lazım. en azından ne kadar verirsen ver diğer sene gideceğini bilirsin işler yolunda gitmezse, böyle keriz gibi gözükmezsin.

Geri
Üst Alt