D'Avila: "Kerem, Spartak Moskova'ya sıcak bakıyor ancak kişisel şartlarda anlaşmamız gerekiyor"

Keremi götürürüm, ama karsilik olarak benim menajer oldugum bir oyuncuyu alin diye bir kazik atabilir bize.

Bu Ruslar parayı ödüyorlardır inş

Kerem ve Köhn için 20+2 gayet yeterli iyi bir miktar. Bu paraya çok güzel 2-3 transfer yapılabilir.

Yalnız Oğuz Aydın'ı Galatasaray gibi bir kulüp almalıydı. Olay iyi/kötü veya yeterli/yetersiz oyuncu olduğu değil. Ligde gösterdiği performans ve yerli olması, ayrılacak/ayrılması muhtemel futbolcular açısından kadromuza dahil edilmeliydi. Bonservis konusu veya peşkeş çekilmesi gibi ifadeler farklı durumlar. Alınmaması büyük bir kayıp değil, ben genel akıştan/sirkülasyondan bahsediyorum. Umarım gidip de Yusuf Yazıcı'ya fahiş paralar dökmezler. Gerçekten kulüp çok enteresan yönetilmeye çalışılıyor.

Hocalarini begenmis

Kerem Aktürkoğlu'nun menajerlerinden William D'Avila: "Kerem, Spartak Moskova konusunda teknik direktörü ve projeyi beğendi ancak kişisel şartların tamamlanması gerekiyor." (@MatchTV)

Kerem 13 milyona anlaşıldı sanırım. Kerem -Spartak arasındaki maaşa kalmış iş herhalde. Acaba fark ne kadar?

oyuncunun şartları

devrede 11 top kaybı yapıp cebinde kartla oynarken küfür edip sahada kalmak

Muhtemelen çok komik bir paraya anlaştı yönetim. Taraftarın tepkisini engellemek için de dünkü haberi sızdırdı

Geri
Üst Alt