D'Avila: "Kerem, Spartak Moskova'ya sıcak bakıyor ancak kişisel şartlarda anlaşmamız gerekiyor"

Kaynak varmı. Teklif 8 milyon diye okumuştum daha önce. 13se çok iyi ama sanmam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem+ Köhn için 20 milyon dediler. 7 Köhn'e olan teklifti 13'te Kerem'e olan kalıyor. Çoğu Gs muhabiri bu rakamları veriyor.

Ya hadi bi git
- Yiğit Karagöz sesiyle -

Kerem ve Köhn‘ü toplam 20‘ye satarsak cok büyük is olur

Ama Kerem icin Bundesliga ya da La Liga‘ya gitmesini isterdim

Diyelim sattık. Ruslar parayı ödemedi nereye şikayet edeceğiz adamları turnuvalarına almayan uefa veya fifaya mı. Peşin olursa olur taksitle olmaz o iş
Pesin olmali zaten, diger turlu basimiza bela acabiliriz.

Menajer diyor gayet rahat klup anlaşmış demektir min 15 olsun işimiz gücümüz gideni degersizlestirme olmasin

Size göre kimse oyuncu değil

15 milyon Euro edecek kanat oyuncusu düşünüyorum günümüz şartlarında ve aklıma eskilerden Hasan Şaş falan geliyor. Arda Turan günümüzde olsa zaten piyasası 30 M. Euro falan olurdu çünkü.

Kerem Aktürkoğlu'nun piyasası 8-12 arasıdır muhtemelen.

Velhasıl dediğim gibi, 15 milyon euroya kanat oyuncusu alacaksam bu Kerem olmazdı.

15 milyon Euro edecek kanat oyuncusu düşünüyorum günümüz şartlarında ve aklıma eskilerden Hasan Şaş falan geliyor. Arda Turan günümüzde olsa zaten piyasası 30 M. Euro falan olurdu çünkü.

Su anki piyasada alakasız adamlara 10 derler kerem de min 15

Velhasıl dediğim gibi, 15 milyon euroya kanat oyuncusu alacaksam bu Kerem olmazdı.
3'ün 5'in lafı olmaz

Geri
Üst Alt