GSC Haber Davinson Sánchez: "Galatasaray olarak dünyanın en iyileri arasındayız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773054578785.webp

Davinson Sanchez: "Galatasaray olarak dünyanın en iyileri arasındayız."

Davinson Sanchez: "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde amacına ulaşsın diye elimden geleni yapmak istiyorum."

Davinson Sanchez: "Kariyerim boyunca bu tür maçlara çok çıktım. Bunlardan gelen deneyimimi en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyorum."

Davinson Sanchez: "Biz buraya sadece denemeye gelmedik. Galatasaray ve Türkiye için devam etmeyi istediğimizi gösterdik. Burada ekstra motivasyona ihtiyacımız yok. Çünkü Şampiyonlar Ligi, dünyanın en büyük turnuvası."

Allah askina bacak arasi felan deneme

Birader sıktın yeminle el bombası gibi dolaşıyon her maç sahada patlama artık tükendik

Sen ilk geldiğin dönemdeki gibi oynasan gerçekten olabiliriz ama en azından bir çıtır düştün be patron... Yine de son 2-3 maçta toparlanmışsın gibi seziyorum mükemmel olmasa da... Umarım bugün zirveye çekersin o performansı...

Ekitike nefes almamalı o halde patron. Gevşeme bi zahmet.

Haydar abi şampiyon olacak mıyız

15-20 gün öncesine göre hayli daha olumluyum bu mevzuda. O ara çok ortadaydı bence yarış ama FB'nin puan kayıpları ve BJK galibiyeti bizim için ciddi adım oldu ve avantaj yakaladık. FB son maçı öyle böyle ittirile kaktırıla çeviremeseydi, en azından berabere bitseydi, hepten iyimser "şampi" modunda olurdum ama öyle olmadığı için hala yapacak ciddi işimiz ve sınırlı kredimiz var. Başakşehir ve Trabzon'u da yenersek FB maçlarına bakmaksızın çok daha iyimser olurum ama o dönemeçi görmeden daha iddialı konuşmak zor.

Geri
Üst Alt