- 22 Ağustos 2010
- 33.003
- 37.873
- 3.033
Tüm emekleri boşa gitti. Joker hakkı boşuna kullanıldı. Hem de iyice ifşa oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yani? Korumayla mi geziyor hepsi?ben de bu dylar nasıl kolayca dayak yemeden gezebiliyolar diyodum. atilla şekeroğlan'dan gördüğüm üzere hepsi yanında tasmalı köpekleriyle geziyolar. hak yiyince kendini rahat hissedemiyosun demek ki. ne diyelim allahın adaleti size de işler nasıl olsa.
atilla karaşoğlan'dan gördüğüm üzere öyle. ali palabıyık da daha önce anca avrupa dönüşü kıstırılabilmişti. millet 5 lira üstünü eksik verdi diye otobüs şoförü bıçaklıyo bu ülkede, bu kadar hak yiyip en orta-alt tabakadan fiziksel müdahele görmemek için yanında 3-5 paralı asker gezdirmen şart.Nasil yani? Korumayla mi geziyor hepsi?
Fiziksel mudahale degil ki amac. En azindan benim degil. Ben gorsem bunlari disarida, sozlu olarak yaptiklarini yuzlerine vururum. Rahat uyuyamazsin insallah diye bitiririm.atilla karaşoğlan'dan gördüğüm üzere öyle. ali palabıyık da daha önce anca avrupa dönüşü kıstırılabilmişti. millet 5 lira üstünü eksik verdi diye otobüs şoförü bıçaklıyo bu ülkede, bu kadar hak yiyip en orta-alt tabakadan fiziksel müdahele görmemek için yanında 3-5 paralı asker gezdirmen şart.
Fark ikiye indi. Nasil daha iyi oldu Velican?Biz eğer Konya'yı yenseydik, Fb bir şekilde Kpaşa'yı yenerdi.
Böylesi çok daha iyi oldu.
Bu adamın yaptığı gasp, dolaylı olarak GS'ın net olarak işine yaradı bence.
Puantaj olarak 2ye indi ama, Fb-Kpaşa maçının bu şekilde mucizevi bir dramatik sonla bitmesi, onları psikolojik açıdan bitirdi.Fark ikiye indi. Nasil daha iyi oldu Velican?
Umarim oyle olmusturPuantaj olarak 2ye indi ama, Fb-Kpaşa maçının bu şekilde mucizevi bir dramatik sonla bitmesi, onları psikolojik açıdan bitirdi.
Biz Konya'yı yensek, onlar Paşa'yı yense fark 3 olarak kalacaktı ama bu travmatik durum olmayacaktı. Takibe devam edeceklerdi. (Biz Konya'yı yensek, onlar da bir şekilde Paşa'yı yenerdi).
Adam istemeden işimize yarayan bir puzzleın bir parçası oldu. Onu diyorum.