davut dakul çelik

Şerefsiz direkt sana "etkiyi gösterecem" diye çağırıyor protokole aykırı şekilde ve kale arkasından göstereceğim diyor. Diğer açıdan da gösterse ve subjektif bir pozisyon derse suçlu hakem olur!İki hafta önce BJK maçında Emirhan'ın rakibi ile mücadelesine VAR hakemi subjektif pozisyon deyip gel kararı sen ver dedi. Bu şerefsizler (önceki sezon da İcardi'nin golünü iptal etmişti.) direkt şartlı yönlendirme yapıyorlar. Bunları ifşa edecek yönetim ve iletişimi lazım.

Biz eğer Konya'yı yenseydik, Fb bir şekilde Kpaşa'yı yenerdi.

Böylesi çok daha iyi oldu.

Bu adamın yaptığı gasp, dolaylı olarak GS'ın net olarak işine yaradı bence.

ben de bu dylar nasıl kolayca dayak yemeden gezebiliyolar diyodum. atilla şekeroğlan'dan gördüğüm üzere hepsi yanında tasmalı köpekleriyle geziyolar. hak yiyince kendini rahat hissedemiyosun demek ki. ne diyelim allahın adaleti size de işler nasıl olsa.
Nasil yani? Korumayla mi geziyor hepsi?

Nasil yani? Korumayla mi geziyor hepsi?
atilla karaşoğlan'dan gördüğüm üzere öyle. ali palabıyık da daha önce anca avrupa dönüşü kıstırılabilmişti. millet 5 lira üstünü eksik verdi diye otobüs şoförü bıçaklıyo bu ülkede, bu kadar hak yiyip en orta-alt tabakadan fiziksel müdahele görmemek için yanında 3-5 paralı asker gezdirmen şart.

Sen yönetim olarak çıkıp açık açık isim vermezsen bu gider yenisi gelir hiç bir şey değişmez.

Hiç anlamıyorum niye kimse çıkıp açık açık şu hakem böyle şu var şu avar böyle böyle, bunları bir daha maçımızda istemiyoruz, verirseniz şunu yaparız bunu yaparız diyemiyor.

Galatasaray'ın hakkını savunamayan babam bile olsa söverim. Defolup gidin düşün lan artık bu kulübün yakasından. Beceriksizlikle de açıklanamaz artık bu düpedüz hainlik.

Bi tane sağlam galatasaray'lı yok mu? Şunun kuytuda ağzını burnunu kıracak!

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atilla karaşoğlan'dan gördüğüm üzere öyle. ali palabıyık da daha önce anca avrupa dönüşü kıstırılabilmişti. millet 5 lira üstünü eksik verdi diye otobüs şoförü bıçaklıyo bu ülkede, bu kadar hak yiyip en orta-alt tabakadan fiziksel müdahele görmemek için yanında 3-5 paralı asker gezdirmen şart.
Fiziksel mudahale degil ki amac. En azindan benim degil. Ben gorsem bunlari disarida, sozlu olarak yaptiklarini yuzlerine vururum. Rahat uyuyamazsin insallah diye bitiririm.

Şikecilerle olan derbiye kadar kafa kafaya gidersek o maça var hakemi yapacaklar bu tetikçiyi yazın bir kenara

Fark ikiye indi. Nasil daha iyi oldu Velican?
Puantaj olarak 2ye indi ama, Fb-Kpaşa maçının bu şekilde mucizevi bir dramatik sonla bitmesi, onları psikolojik açıdan bitirdi.

Biz Konya'yı yensek, onlar Paşa'yı yense fark 3 olarak kalacaktı ama bu travmatik durum olmayacaktı. Takibe devam edeceklerdi. (Biz Konya'yı yensek, onlar da bir şekilde Paşa'yı yenerdi).

Adam istemeden işimize yarayan bir puzzleın bir parçası oldu. Onu diyorum.

Puantaj olarak 2ye indi ama, Fb-Kpaşa maçının bu şekilde mucizevi bir dramatik sonla bitmesi, onları psikolojik açıdan bitirdi.

Biz Konya'yı yensek, onlar Paşa'yı yense fark 3 olarak kalacaktı ama bu travmatik durum olmayacaktı. Takibe devam edeceklerdi. (Biz Konya'yı yensek, onlar da bir şekilde Paşa'yı yenerdi).

Adam istemeden işimize yarayan bir puzzleın bir parçası oldu. Onu diyorum.
Umarim oyle olmustur

Anne babası çok sevmiş olacak ki çocuklarına Drakul ismini vermişler.

Niye, hocamız diyordu hani TFF gereğini yapacaktır falan diye maç sonunda..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt