davut dakul çelik

Okan Buruk: "Bugün Atilla hocayı VAR'a çağıran hakemi hiç duymadım, kimdir bilmiyorum. Çok kritik önemli maçta görev aldı. MHK'ya saygı duyuyorum, ben nasıl bir oyuncuyu sahaya çıkardığımda kötü oyunda sorumlu oluyorsam, kötü yönetim sonrasında bunun sorumlusu MHK başkanı olması gerekiyor."

Senin varya senin şerefine sokayım.
Ulan annen seni doğrumamış sıçmış şerefsiz kanı bozuk.
Ama sen bu bataklıkta hiçbirşey olmamış gibi hakemlik yapmaya devam edeceksin.

Davut umarım en sevdiklerini teker teker kaybedersin. Sana bu bedduayi ediyorum çünkü milyonlarca insanı bu saatte bile uyutmayarak haklarına girdin. Umarım 200 yıl yaşarsın ve her yaşadığın sene keşke ben öleydim diye yalvarirsin. Sen pisliksin. Bugün bir kere benim hakkıma girdin. Benim takımımın hakkına girdin. Herkes helal ediyorsa ben sana bu zehir gibi geceyi yaşattığın ve sinirden başım çatlayacak halde olduğundan bunlar sebebi ile bile sana hakkımı helal etmiyorum.

Tek kullanımlık kullan-at traş bıçağı gibi hakemliğe bürünmüş şerefsiz. Ölene kadar fener yönetimleri besler görevini tamamladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

VAR çağırmadan gol verilseydi, en zırdeli şizofren fb'li bile ofsayt iddiasında bulunmazdı öyle 1 pozisyon işte izlemeyen varsa eğer. Kimsenin aklına ofsayt düşüncesi bile gelmedi gol sonrası.

Geri
Üst Alt