davut dakul çelik

İsimlere cok takılmayın bu isimler hep vardı erkan engin emre malok, simdi Davut yarin başkası, isimlere takili kalırsak oyun kısmını es geçeriz hep
Bu hakem işlerini ise çözmesi gereken ne hoca ne oyuncular

Tam bir maşa 2 maçta 6 puana etki etti hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edecek fenerli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi bu ahlaksız sokaklarda elini kolunu sallayarak utanmadan sıkılmadan rahatça gezecek yani değil mi? Abi bu ülkede gerçekten hiç adalet yok,

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya varya neyse yazip yazip siliyorum….. sizin hak ettiginiz yer mezar oglum. Baska da bir sey demiyorum…… toprak cagiriyor sizi

bu tip şahıslara tepki koyacaksın, ismini vereceksin direkt.

tekrar tekrar söyleyeceksinki herkes bilecek, bir daha yapamayacak.

çok uzağız hak arama olaylarına.

Bunu tanıyan taraftarımız kesinlikle vardır.
Adresini ve telefonunu paylaşacaksın işte.
Tuttuğu takıma 6 puan kazandırarak belki Şampiyon yaptı. Maç almazsa artık bile umrunda değildir. Tabiki o Galatasaray düşmanı mhk başkanı olacak orman çocuğu en geç 2 hafta sonra görev verir.
En büyük acıyı çektireceksin bunlara.

Yabancı var gelmezse bu orul orul çocukları bizi asla şampiyon yapmayacak.

koskoca (?) Galatasaray kulübünün gücü bu adama bile yetmiyor
yazık

ben de bu dylar nasıl kolayca dayak yemeden gezebiliyolar diyodum. atilla şekeroğlan'dan gördüğüm üzere hepsi yanında tasmalı köpekleriyle geziyolar. hak yiyince kendini rahat hissedemiyosun demek ki. ne diyelim allahın adaleti size de işler nasıl olsa.

hayata çıkış görüntülerini hastanede inceleme öneriyorum.

Hak aramayı yapamıyoruz degil yapmıyoruz bilerek isteyerek yapmiyor yaptırmıyor malum sahis

Geri
Üst Alt