Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lanet olsun yapcağınız işe. Bedelli askerlik çıkartıp da nasıl bu kadar saçma yaş ve para sınırları koyabiliyorsunuz. 1 Ocak 1988 doğumlu birini 31 Aralık 1987 doğumlu birinden nasıl ayırabiliyosunuz ?
Ne biliyim CHP önerisindeki tarzda yıllık gelir/ödenecek fiyat orantısıyla birşeyler yapsanız düşük gelirli insanlarada olanak sağlasanız, aynı şekilde yaş sınırı değilde ne biliyim üniversite bitirmiş olma şartı olur bilemiyorum ya da normal şartlarda üniversite bitirme yaşı koysanız sadece daha çok insanı kapsayacak insanları yaş ve gelirlerinden dolayı ayrıştırmasanız ne olurdu yazık yazık yazık... 88'li olduğum için yararlanamadım evet çünkü ben bu haktan yararlanmayı 87'li arkadaşlarım gibi hak etmiyorum ...
Bu arada haktan yararlanabilenler için hayırlı olsun gerçekten çok büyük bir fırsat...
4 milyar 788 milyon $ para getirisi olacak devlete.bu paranın tümü savunma sanayi giderlerinde kullanılacakmış(umarım).
umarım kanun meclisten geçerken 88lileride kapsar hale getirilip genişletilir
89 lular insan degilmi ? onlarda ister .. 90 da ister oyle gider .. bir yerde sinir belirlenmeli ..
Faydalanamayan birkaç arkadaşım adına çok üzüldüm ben 87liyim kıl payı faydalandım..Evliyim eşim 3.5 aylık hamile işyerim var bırakamıyordum nasıl sevindiğimi anlatamam la neredeyse gözümden yaş gelecekti.. Ama bu hükümet olduğu sürece paraya çok ihtiyaç olacak sistem az buçuk belli oldu 2011'de çıkıp 2014'ün sonunda .ıkıyorsa bilin ki önümüzdeki 4-5 yıl içinde tekrar çıkma şansı yüksek..
Kardeşim hayırlı olsun. Diğer konuda da açıklamıştın müşkülünü. En iyisi oldu bizler için. Umarım yaş'ı da düşürürler, ki bence düşecek. 1 Ocak 1988'li bir arkadaş var. Yararlanamıyor. 1 günle kaçırıyor.
Senlik bir durum değil dovizli askerlik seninki,bu tasarı Turkiye'de TC vatandaşlari için.pek anlayamadim
yas siniri simdi tam olarak nedir
almanyada yasiyorum yasim 28 askerligim 2024 e kadar ertenlemis durumda su an ..
benim icin yeni sartlar ne demekdir buna göre
89 lular insan degilmi ? onlarda ister .. 90 da ister oyle gider .. bir yerde sinir belirlenmeli ..