De Rossi: "Zalewski süresiz kadro dışı bırakıldı"

1 sene boşta olan adamı kim alacak maaştan düşer uzatır.

Sözleşmesinin son senesine girdiğini bile bilmiyordum. O kadar uzak kaldım.

Alsaydik o maliyetlere ilk sen burda sövecektin gerçeği
Eray beni bir daha alıntılama. Seni bayağıdır sallamıyorum ısrarla saçma tavırlarına devam ediyorsun.

Yönetimde akraban mı var neyin varsa git şakşakçılığını benden uzakta yap.

Gelmesini çok istedim ama bizi istemeyeni biz de istemeyiz.
Futbolda karakter ve mental çok önemli.
Ayrıca yerine aldığımız adam bambaşka profil.
Hayırlısı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmesini çok istedim ama bizi istemeyeni biz de istemeyiz.
Futbolda karakter ve mental çok önemli.
Ayrıca yerine aldığımız adam bambaşka profil.
Hayırlısı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence yönetimin beceriksizliğine bağlı bir süreç oldu, doğru iletişimle alınabilecek bir oyuncuydu.

Arkadan fener tayfa da beynini yemiştir ama muht iş uzayınca

Dedikodular doğruysa öyle evet ama olur da Mou'nun götüne teneke bağlayıp gönderirlerse onların da yüzüne bakmaz bu veled.
Değişir renktaş. Bence tamamen Mou'ya bağlı olmayabilir. Gitse de alabilirler yani.

Ben bu arada twitter'dan değil (takip etmiyorum zaten) hem genel süreçten hem de Murat Aşık'ın tavırlarından bu fikre kapıldım. Israrla Ferdi'ye çok benziyor, oyuncuyu piyasaya süren adam Mou, inşallah almazsınız diyip durdu adam. Fener araya girip aklını çeldiyse de normaldir dedi. Net bilgisi olmayabilir ama var gibi bir katakulli.

Bizden 3 milyon küsür yıllık + imza parası + menajer ücreti + düşük serbest kalma bedeli gibi taleplerde bulunabilecek kariyerin çeyreği bile yok bu çocukta. Menajeri dışında da birilerinden akıl almış gibi geliyor bana.

Eray beni bir daha alıntılama. Seni bayağıdır sallamıyorum ısrarla saçma tavırlarına devam ediyorsun.

Yönetimde akraban mı var neyin varsa git şakşakçılığını benden uzakta yap.
Ne yapmışım saçma tavır olarak? Söylersen bende bilmek isterim acikcasi. Yönetimde akrabalıkla dediğimin ne alakası var hocam? Ne alaka yani? Burada maliyet haberleri çıktığında o adama bu maliyet değer diyebiliyor muydun?

Kusura bakma senin fikirlerini önceden çok beğenir değer verirdim fakat son 3 aydır zıt bişey söyleyen herkese fırça atıyorsun. Bunu sadece kendim için değil başka postlarda da gördüm. Göreceksiniz hesaplasacağız sene sonu gibi imalarda bulunman bence doğru değil. Ha sana doğruyu yanlışı tabiki ben öğretecek hadde sahip değilim zaten öyle de bir amacım olamaz ama saygı duyduğum biri olduğun için son 3 aydaki öfkene anlam veremiyorum yıllardır bu forumda yer alan biri olarak seni çok öfkeli görüyorum.

Özellikle ben demiştim görürsünüz diyip ağzına geleni söylemek sadece şuandaki mavi banner yazılı "Administrator" gücünden geliyor. Böyle biri olmadığını bildiğim için bunlari yazmak istedim. Ama anlam veremediğim için görmeni istedim.

Şimdi sen diyebilirsin ki beğenmiyorsan yürü git burada ne işin var? Doğrudur hocam ben gidebilirim ama burası da Keramettin Tanrıverdi ve fikirlerini övüp yaşatma derneği değil. Bir forumda her zaman en zıt düşünceler olacaktır.

Sonuç olarak normal bir davranış olarak son zamanlarda herşeyi eleştirmene istinaden yazdığım yazıda yönetimde akrabası olup saksakcilik yapan birine dönüştürdüysen eyv hocam senin dediğin gibi olsun.

Son düzenleme:
Eğer Ocakta yada sözleşmesi bitince fener sulanırsa bu çocuğa sırf uyuzluğuna fiyat arttırmak lazım, bedavaya almasın iğneler, güzel bi kazık sokalım imza parası, maaş, bonservis her ne vereceklerse, çünkü bu işin içinde o şeref yoksunları vardı, ondan bu hale geldi bu iş

Ne yapmışım saçma tavır olarak? Söylersen bende bilmek isterim acikcasi. Yönetimde akrabalıkla dediğimin ne alakası var hocam? Ne alaka yani? Burada maliyet haberleri çıktığında o adama bu maliyet değer diyebiliyor muydun?

Kusura bakma senin fikirlerini önceden çok beğenir değer verirdim fakat son 3 aydır zıt bişey söyleyen herkese fırça atıyorsun. Bunu sadece kendim için değil başka postlarda da gördüm. Göreceksiniz hesaplasacağız sene sonu gibi imalarda bulunman bence doğru değil. Ha sana doğruyu yanlışı tabiki ben öğretecek hadde sahip değilim zaten öyle de bir amacım olamaz ama saygı duyduğum biri olduğun için son 3 aydaki öfkene anlam veremiyorum yıllardır bu forumda yer alan biri olarak seni çok öfkeli görüyorum.

Özellikle ben demiştim görürsünüz diyip ağzına geleni söylemek sadece şuandaki mavi banner yazılı "Administrator" gücünden geliyor. Böyle biri olmadığını bildiğim için bunlari yazmak istedim. Ama anlam veremediğim için görmeni istedim.

Şimdi sen diyebilirsin ki beğenmiyorsan yürü git burada ne işin var? Doğrudur hocam ben gidebilirim ama burası da Keramettin Tanrıverdi ve fikirlerini övüp yaşatma derneği değil. Bir forumda her zaman en zıt düşünceler olacaktır.

Sonuç olarak normal bir davranış olarak son zamanlarda herşeyi eleştirmene istinaden yazdığım yazıda yönetimde akrabası olup saksakcilik yapan birine dönüştürdüysen eyv hocam senin dediğin gibi olsun.
Bireysel olarak birini alıntılayıp sert çıkıyorsam genelde muhabbetim vardır ve goygoy yapıyorumdur @Mustafa Alp Demirci gibi. Kontağım olmayan birini sallamam, sert de çıkmam, saygısızlık yaptıysa ceza veririm maks.

Hesaplaşma ne ya, yönetimi övenleri o zaman görücem minvalindeki postlarda neyi amaçlıyorum onlar haksız çıkınca onları tokatlamayı mı :asd: Beni tanımadığın için de öfkeli falan sanman normal, benim mizacım bu, reelde de aynıyım, yazın olanlara da sinirlendiğim nadirdir çünkü bekliyordum ama istediğin gibi de sanabilirsin sorun değil.

Neyse sanıyorum anlaşmışız sonuç olarak bir daha iletişim kurmamıza gerek yok.

Alternatif evrende Dursun ve Mou kovulacağı için Zaleyi Adnan Polat transfer eder.

Bireysel olarak birini alıntılayıp sert çıkıyorsam genelde muhabbetim vardır ve goygoy yapıyorumdur @Mustafa Alp Demirci gibi. Kontağım olmayan birini sallamam, sert de çıkmam, saygısızlık yaptıysa ceza veririm maks.

Hesaplaşma ne ya, yönetimi övenleri o zaman görücem minvalindeki postlarda neyi amaçlıyorum onlar haksız çıkınca onları tokatlamayı mı :asd: Beni tanımadığın için de öfkeli falan sanman normal, benim mizacım bu, reelde de aynıyım, yazın olanlara da sinirlendiğim nadirdir çünkü bekliyordum ama istediğin gibi de sanabilirsin sorun değil.

Neyse sanıyorum anlaşmışız sonuç olarak bir daha iletişim kurmamıza gerek yok.
Hocam muhabbetimiz yok doğru ama forumun en aktif sayfalarını girdiğim müddetçe sonuna kadar okuyorum. Dediğim gibi kendini geliştirmiş konuşmak için konuşmayan biri olduğunu söylerim. Hatta bazi senelerde yazdığın yazıları okumak için favorilerime almisligim var seni.

Ben dışarıdan bir göz olarak bunları düşündüm. Bu arada sinirli de olabilirsin yaşananlara sinirlenmemek elde değil mizacim bu diyorsan saygı duyarim elbet.

Ben sadece son zamanlarda çok fazla eleştiri yazını görünce o maliyetlere gelseydi elestirecegini düşündüğümü paylaşmak istedim. Adam iyi kötü demene lafım yok. Genel olarak herşeyi Total şablona göre değerlendirdiğini bildiğim için demiştim.

Ha bu arada sana bir saygısızlık yapmadım. Sende bana yapmadın doğrusunu söylemek gerekirse saygı duyduğum insanlar için genelde kendimi tutamayıp neden bu ara böylesin diye kendime gereksiz anlam yüklemesi yapmış olabilirim(bunu şuan dememdeki sebep samimiyetimizin olmamasindan dolayi)

Ben yine sana saygı duyuyorum benimle iletişime girmemek en doğal hakkınız ama açıkçası ben ilerde herhangi bir postta sohbet edebilecek yapıda olduğumuzu düşünüyordum. Yine karar senin hocam 1 tane yazıdan bütün kişilik analizimi çıkarıp konuşmak istemiyorum arkadaş diyorsan bize diyecek bir söz kalmaz.

İyi forumlar dilerim, kararına saygı duyduğum için yazmayacağım postlarina cevap sağlıcakla hocam

Fenerle anlaştı diyonuz ya Roma bunun en ufak kanıtını bulursa UEFA kapısında sallandırır bunları. İnşallah doğrudur biz almayalım diye şimdiden iletişime geçip sözleşmişlerdir 😅

Geri
Üst Alt