- 9 Ağustos 2011
- 60.410
- 33.744
- 3.408
karaktersiz topçu gelmesin. son dk yapılacak iş değil hem gs kanadına hem kulübü roma'ya. bu yavsak yarın öbür gün aynısını bize yapardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alsaydik o maliyetlere ilk sen burda sövecektin gerçeğiBu hikayede Sallai dışında kazanan olmadı.
Çok bir oyuncuydu keşke alsaydık.
Eray beni bir daha alıntılama. Seni bayağıdır sallamıyorum ısrarla saçma tavırlarına devam ediyorsun.Alsaydik o maliyetlere ilk sen burda sövecektin gerçeği
Bence zaten istediler alamadılar. O yüzden Kostiç'e gittiler.Ali Koç bu fırsatı asla kaçırmaz siz alamadınız biz aldık vs… fener aldı bile..
Dedikodular doğruysa öyle evet ama olur da Mou'nun götüne teneke bağlayıp gönderirlerse onların da yüzüne bakmaz bu veled.Sene sonu ya da sezon sonu Fener formasıyla görürüz.
Zaten muhtemelen onlar baltaladılar transferi.
Bence yönetimin beceriksizliğine bağlı bir süreç oldu, doğru iletişimle alınabilecek bir oyuncuydu.Gelmesini çok istedim ama bizi istemeyeni biz de istemeyiz.
Futbolda karakter ve mental çok önemli.
Ayrıca yerine aldığımız adam bambaşka profil.
Hayırlısı
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değişir renktaş. Bence tamamen Mou'ya bağlı olmayabilir. Gitse de alabilirler yani.Dedikodular doğruysa öyle evet ama olur da Mou'nun götüne teneke bağlayıp gönderirlerse onların da yüzüne bakmaz bu veled.
Ne yapmışım saçma tavır olarak? Söylersen bende bilmek isterim acikcasi. Yönetimde akrabalıkla dediğimin ne alakası var hocam? Ne alaka yani? Burada maliyet haberleri çıktığında o adama bu maliyet değer diyebiliyor muydun?Eray beni bir daha alıntılama. Seni bayağıdır sallamıyorum ısrarla saçma tavırlarına devam ediyorsun.
Yönetimde akraban mı var neyin varsa git şakşakçılığını benden uzakta yap.
Bireysel olarak birini alıntılayıp sert çıkıyorsam genelde muhabbetim vardır ve goygoy yapıyorumdur @Mustafa Alp Demirci gibi. Kontağım olmayan birini sallamam, sert de çıkmam, saygısızlık yaptıysa ceza veririm maks.Ne yapmışım saçma tavır olarak? Söylersen bende bilmek isterim acikcasi. Yönetimde akrabalıkla dediğimin ne alakası var hocam? Ne alaka yani? Burada maliyet haberleri çıktığında o adama bu maliyet değer diyebiliyor muydun?
Kusura bakma senin fikirlerini önceden çok beğenir değer verirdim fakat son 3 aydır zıt bişey söyleyen herkese fırça atıyorsun. Bunu sadece kendim için değil başka postlarda da gördüm. Göreceksiniz hesaplasacağız sene sonu gibi imalarda bulunman bence doğru değil. Ha sana doğruyu yanlışı tabiki ben öğretecek hadde sahip değilim zaten öyle de bir amacım olamaz ama saygı duyduğum biri olduğun için son 3 aydaki öfkene anlam veremiyorum yıllardır bu forumda yer alan biri olarak seni çok öfkeli görüyorum.
Özellikle ben demiştim görürsünüz diyip ağzına geleni söylemek sadece şuandaki mavi banner yazılı "Administrator" gücünden geliyor. Böyle biri olmadığını bildiğim için bunlari yazmak istedim. Ama anlam veremediğim için görmeni istedim.
Şimdi sen diyebilirsin ki beğenmiyorsan yürü git burada ne işin var? Doğrudur hocam ben gidebilirim ama burası da Keramettin Tanrıverdi ve fikirlerini övüp yaşatma derneği değil. Bir forumda her zaman en zıt düşünceler olacaktır.
Sonuç olarak normal bir davranış olarak son zamanlarda herşeyi eleştirmene istinaden yazdığım yazıda yönetimde akrabası olup saksakcilik yapan birine dönüştürdüysen eyv hocam senin dediğin gibi olsun.
Romada bir aslan mı varElbet bir gün…
Roma’da bir aslan var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Romada bir aslan mı var
Adama maaşının 10 katı, kulübüne değerinin iki katı para verdik gelmedi. Ne aslanı?
İyi ki gelmemiş köpek
Hocam muhabbetimiz yok doğru ama forumun en aktif sayfalarını girdiğim müddetçe sonuna kadar okuyorum. Dediğim gibi kendini geliştirmiş konuşmak için konuşmayan biri olduğunu söylerim. Hatta bazi senelerde yazdığın yazıları okumak için favorilerime almisligim var seni.Bireysel olarak birini alıntılayıp sert çıkıyorsam genelde muhabbetim vardır ve goygoy yapıyorumdur @Mustafa Alp Demirci gibi. Kontağım olmayan birini sallamam, sert de çıkmam, saygısızlık yaptıysa ceza veririm maks.
Hesaplaşma ne ya, yönetimi övenleri o zaman görücem minvalindeki postlarda neyi amaçlıyorum onlar haksız çıkınca onları tokatlamayı mıBeni tanımadığın için de öfkeli falan sanman normal, benim mizacım bu, reelde de aynıyım, yazın olanlara da sinirlendiğim nadirdir çünkü bekliyordum ama istediğin gibi de sanabilirsin sorun değil.
Neyse sanıyorum anlaşmışız sonuç olarak bir daha iletişim kurmamıza gerek yok.