kimi oynayacak ki bildiğim kadarıyla karakteri ölmüştü
Wolverine tabii ki 😄 O evren çok karışık, aynı filmde farklı versiyonu da vardı zaten, belki onunla Deadpool kapışır. Bir şey yaparlar elbet, geçmişe gidip geleceğin geçmişini geçmiş edip geleceğe bir bakış atarken anı yok ederler falan... Kim nerede belli değil yani 😄 Üstüne de Strange'in yeni filmiyle zaten bambaşka bir boyuta ulaştı Marvel evreni 🫂 Deadpool ile Logan filmi aynı dönem, aynı evrende mi geçiyor onu da bilmiyoruz zaten ♥

Şaka bir yana sevindiğim bir haber oldu.

noluyoz ya kalbimizi kirdin reynolds hepsi saka miydi?

alttaki yorumlara bak millet bir kasik suda bogabilir adami ahahaha ortalik karismis
John Krasinski, Ryan Renolds ve Steve Carell birlikte John'un yöneteceği bir filmde oynayacaklar. John, bu o mu diye şakasına tweet atmış, bunun yönetmeni de hayır bu benim filmim demiş onu alıntılayıp. Yani Hugh Jackman / Wolverine olacak o konu ciddi. John Krasinski / Reed olmayacak muhtemelen 😄

John Krasinski, Ryan Renolds ve Steve Carell birlikte John'un yöneteceği bir filmde oynayacaklar. John, bu o mu diye şakasına tweet atmış, bunun yönetmeni de hayır bu benim filmim demiş onu alıntılayıp. Yani Hugh Jackman / Wolverine olacak o konu ciddi. John Krasinski / Reed olmayacak muhtemelen 😄
diyelim ki reynolds sakasina hugh ile paylasti bu videoyu aslinda resmi proje yok diyelim oyle bir hype a sebep oldular ki yapimcilar yine de cekmek zorunda kalirlar :D

diyelim ki reynolds sakasina hugh ile paylasti bu videoyu aslinda resmi proje yok diyelim oyle bir hype a sebep oldular ki yapimcilar yine de cekmek zorunda kalirlar :D
Aras, sen ve ben bizim evde çekyatta oturup bu konuları tartışabiliriz.

Biz sohbet ederken arkamızdan da belki kuzenim keramettin geçer kim bilir.

Geri
Üst Alt