- 23 Aralık 2008
- 60.014
- 57.542
- 4.933
Şaka mı bu
kimi oynayacak ki bildiğim kadarıyla karakteri ölmüştü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka mı bu
Wolverine tabii kikimi oynayacak ki bildiğim kadarıyla karakteri ölmüştü
bence guzle oldu deadpol wolverin eslesmesi eksik halkaydi zaten reynold arkadasi ve cok eglenirler cekimlerde tonla icerik cikarHugh Jackman abimin parası bitti ya da bol sıfırlı bir teklif aldı herhold
@Doruk Ata TANRIVERDİ
Dediğim gibi olacak galiba, Multiverse of Madness ile bağlayacaklar gibi görünüyor
Bakalım artık Marvel işlerine pek güvenim kalmadıbence guzle oldu deadpol wolverin eslesmesi eksik halkaydi zaten reynold arkadasi ve cok eglenirler cekimlerde tonla icerik cikar
noluyoz ya kalbimizi kirdin reynolds hepsi saka miydi?Yanlış alarm, John kendi filmi için atmış bunu
![]()
John Krasinski, Ryan Renolds ve Steve Carell birlikte John'un yöneteceği bir filmde oynayacaklar. John, bu o mu diye şakasına tweet atmış, bunun yönetmeni de hayır bu benim filmim demiş onu alıntılayıp. Yani Hugh Jackman / Wolverine olacak o konu ciddi. John Krasinski / Reed olmayacak muhtemelennoluyoz ya kalbimizi kirdin reynolds hepsi saka miydi?
alttaki yorumlara bak millet bir kasik suda bogabilir adami ahahaha ortalik karismis
diyelim ki reynolds sakasina hugh ile paylasti bu videoyu aslinda resmi proje yok diyelim oyle bir hype a sebep oldular ki yapimcilar yine de cekmek zorunda kalirlarJohn Krasinski, Ryan Renolds ve Steve Carell birlikte John'un yöneteceği bir filmde oynayacaklar. John, bu o mu diye şakasına tweet atmış, bunun yönetmeni de hayır bu benim filmim demiş onu alıntılayıp. Yani Hugh Jackman / Wolverine olacak o konu ciddi. John Krasinski / Reed olmayacak muhtemelen![]()
Aras, sen ve ben bizim evde çekyatta oturup bu konuları tartışabiliriz.diyelim ki reynolds sakasina hugh ile paylasti bu videoyu aslinda resmi proje yok diyelim oyle bir hype a sebep oldular ki yapimcilar yine de cekmek zorunda kalirlar![]()
Kesinlikle, dönüşü yok artıkdiyelim ki reynolds sakasina hugh ile paylasti bu videoyu aslinda resmi proje yok diyelim oyle bir hype a sebep oldular ki yapimcilar yine de cekmek zorunda kalirlar![]()
steve carell de varmışYanlış alarm, John kendi filmi için atmış bunu
![]()