DeAndre Yedlin, Galatasaray'da İddiası

Orta açamıyorsa açamasın, zaten yıllardır orta açabilen bir bekimiz olmadı. En azından alan bulunca topu 5 metre ayağından aşarak topu hızlıca rakip alana taşısın veya kontra yediğimizde koşsun rakibi yakalasın. Statik oyuncu görmekten çok sıkıldım. Artık yeni transferler için merak ettiğim tek şey:

Untitled.jpg

Çok iyi transfer. Ancak bir endişem var oyuncuyla ilgili. Yumuşak antrenman tempomuzda hızını kaybederse çekilmez bir oyuncuya dönüşebilir.

Ne yalan söyleyeyim yedlin’i en son 2014 dunya kupasinda izlemistim hazard’a karsi,zaten o mactan sonra Tottenham’a transfer olmustu galiba

Tek özelliği hızımı? Omar da hızlıydı hatta ilk maçında uçuyoruz dedik sonra fıss, bir tane ofansif varyasyon yapamadı boş alan bulamadı, asist yapamadı. Bizde oynayacak adamın iyi tekniği olması gerekmezmi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hızı yeter sarrachi hızlı onyekuru hızlı yedlin hızlı

Dört kanat oyuncusunun 3 ü hızlı rakipler düşünsün gömülsünler geriye

futbol aklı olmadıktan sonra istediği kadar hızlı olsun tırı vırı

1611907708252.png

DeAndre Yedlin’in geleceği, onun başka bir kulübe kiralanmasında.. Abd’li patron Steve Bruce, Yedlin’in çalışma izniyle alakalı bir sorun olduğunu belirtti ve kiralanması konusunda oyuncuya kapıyı açtı. Oyuncu o tarihten beri Galatasaray’la görüşüyor ama isteği kulübünde kalmak

Geçen hafta Yedlin’in geleceği sorulduğunda Bruce şunları söyledi: “Bakın, biz de herkes gibiyiz, para kazanmalıyız ve oyuncuların ve sözleşmelerindeki şartları karşılamalıyız. Şu anda piyasada tık yok, kulüpler kan kaybediyor, bu yüzden piyasa çok çok sessiz."

Bruce şunları ekledi: “Üç sağ bekimiz var. Javier Manquillo yeni bir anlaşma imzaladı ve Emil Krafth elimizde. "DeAndre için açık konuşmak gerekirse, o her şeyi yaptı ama bizde üç tane var ve eğer transfer yapmak istiyorsak, bu üçünden birini elden çıkarmalıyız."

Yedlin ise şunları söyledi: “Şu anda sadece Newcastle'ın benden kalmamı isteyip istemediğine veya gidebileceğim konusunda biraz netlik istiyorum. “Her ne ise, hakkında çok çabuk konuşulması gereken bir konu çünkü sözleşmemin bitmesine sadece altı ay kaldı.

“Newcastle'dan ayrılacaksam, diğer takımlarla görüşmek ve atmam gereken adımlar var. "Hiçbir netlik yok. Menajerim Newcastle'dakilere ulaştı ve 'evet, sizi arayacağız' diyerek yanıt verdiler ama sonra geri dönmediler. Bu oldukça sinir bozucu. "

1611907708252.png

DeAndre Yedlin’in geleceği, onun başka bir kulübe kiralanmasında.. Abd’li patron Steve Bruce, Yedlin’in çalışma izniyle alakalı bir sorun olduğunu belirtti ve kiralanması konusunda oyuncuya kapıyı açtı. Oyuncu o tarihten beri Galatasaray’la görüşüyor ama isteği kulübünde kalmak

Geçen hafta Yedlin’in geleceği sorulduğunda Bruce şunları söyledi: “Bakın, biz de herkes gibiyiz, para kazanmalıyız ve oyuncuların ve sözleşmelerindeki şartları karşılamalıyız. Şu anda piyasada tık yok, kulüpler kan kaybediyor, bu yüzden piyasa çok çok sessiz."

Bruce şunları ekledi: “Üç sağ bekimiz var. Javier Manquillo yeni bir anlaşma imzaladı ve Emil Krafth elimizde. "DeAndre için açık konuşmak gerekirse, o her şeyi yaptı ama bizde üç tane var ve eğer transfer yapmak istiyorsak, bu üçünden birini elden çıkarmalıyız."

Yedlin ise şunları söyledi: “Şu anda sadece Newcastle'ın benden kalmamı isteyip istemediğine veya gidebileceğim konusunda biraz netlik istiyorum. “Her ne ise, hakkında çok çabuk konuşulması gereken bir konu çünkü sözleşmemin bitmesine sadece altı ay kaldı.

“Newcastle'dan ayrılacaksam, diğer takımlarla görüşmek ve atmam gereken adımlar var. "Hiçbir netlik yok. Menajerim Newcastle'dakilere ulaştı ve 'evet, sizi arayacağız' diyerek yanıt verdiler ama sonra geri dönmediler. Bu oldukça sinir bozucu. "
Futbolcunun böyle bir riske gireceğini düşünmüyorum bize gelir büyük ihtimal.

Kerem
Kereme halen guvenemiyorum keske orda keita gibi bir adam olsaydi
Keitanın tadı damağımızda kaldı. Ah keşke.
Ama Kereme ben güveniyorum. Sadece açık alan oyuncusu değil kapalı defanslara da iş yapacak profil var. Skora katkısı olan içeri kat eden kanatlara bayılırım.

pek olumlu yorumlar okumadim bu arkadas hakkinda surati disinda ama linnesden daha kotu degildir her halde

Geri
Üst Alt