DeAndre Yedlin, Galatasaray'da İddiası

Oyunculuğundan fazla ümidim yok, iyi atlet olduğunu biliyorum tek. Karakteri nasıl bu arkadaşın, gevşek bir tip mi? Öyleyse sıkıntı yaşarız çünkü inşallah en azından eforlu, hırslı bir heriftir. Hayırlı olsun diyelim.
Cavanda gibi dal tşak dolaşmaz heralde tesiste

Normalde Yedlin tipinde bek oyuncuları yerine Mariano ayarında ayağı kadife gibi bek oyuncuları isterdim takımda ama hem takımın çok ağır olması sebebiyle hem de muhtemelen sağ tarafta Feghouli / Emre Kılınç / Belhanda gibi oyuncular ile birlikte oynayacağını hesaba katarak Yedlin'i takımda görmek isterim

Sol taraftan sürekli akın ederken sağ tarafta atletizmiyle hücuma çıkışlarıyla iş görür gerçekten Yedlin hem ligimizdeki diğer bekler Nazım/Rafael/Rosier/Goiano vs. olduğu için Yedlin bunların yanında fark yaratır

"Deandre Yedlin' den sonra virgüle gerek yok başlıkta.

Yedlin'i öyle çok beğenmiyorum falan dedim ama bugün Linnes'in geriye 5 saat 45 dakikada döndüğünü gördükçe sahaya helikopterle indirsinler istedim devre arasında.

Fatih Terim: "Yedlin de bizim için önemli bir transfer. Görüşmeler sürüyor. Hangi aşamada derseniz, imzalanmayan ve bitmeyen bir transfer için bir şey diyemem ama Omar'ın durumundan sonra istediğim de belli."

Acil gel, bek lazım bek.​

Çok yanlış transfer bu yönetimin iyi futbolcu transfer yapma oranı %5 filan zaten

Geri
Üst Alt