DeAndre Yedlin ile Yollar Ayrıldı

Ne alakası var renkdaş koşucu bek pas atamıyor mu yani ? Böyle ilginç bir ayrım olur mu ? Hücum / defansif yönlü bakabilirsin ya da bindiren, çizgiye inen gibi. Bir oyuncu iyi koşuyor diye pas oyununa uygun değil demek bana anlamsız geldi ki birçok örnek oyuncu var bu profilde.

Bu gittiğine göre Omar’a lisans çıkacak o zaman herhalde, takımda Boey dışında sağbek yok

Ne alakası var renkdaş koşucu bek pas atamıyor mu yani ? Böyle ilginç bir ayrım olur mu ? Hücum / defansif yönlü bakabilirsin ya da bindiren, çizgiye inen gibi. Bir oyuncu iyi koşuyor diye pas oyununa uygun değil demek bana anlamsız geldi ki birçok örnek oyuncu var bu profilde.
Koşusu olan bek oyuncusu elbet pas atar,hatta o zaman başka bir seviyenin oyuncuları olurlar ama bizimkiler aynı anda ikisini yapamıyor.Tek yönlüler,onu kastettim.Benzer şekilde orta sahadakiler de baskı altında pas atamıyor.O yüzden geriden oyun kuramiyoruz,top çıkaramıyoruz ne beklerden ne de göbekten.Sonuç ortada.Varmak istediğimiz yer oyun sistemi ile alakalı,bu oyun anlayışına uygun oyuncular değiller demek istiyorum,iyi oyuncu olabilirler.Başka bir oyun tarzında faydalı olurlar.

Şu transferlerden sonra 2011 transfer operasyonunu Aysal ve Bülent Tulun'un yaptığı net şekilde açığa çıktı!! Linnesle kontrat uzat sonra kadro dışı bırak, şener, omar, yedlin ve boeyi al. Bunlar sadece sağ beke alınanlar resmen komedi. Deneme yanılmayla bile adam bulamamış mevkiye hoca, hala ihtiyaç var inanılmaz..

Boey+Alpaslan+Oğulcan bu sene sağ bek için idare eder. 6 ve 8 daha öncelikli

Şu transferlerden sonra 2011 transfer operasyonunu Aysal ve Bülent Tulun'un yaptığı net şekilde açığa çıktı!! Linnesle kontrat uzat sonra kadro dışı bırak, şener, omar, yedlin ve boeyi al. Bunlar sadece sağ beke alınanlar resmen komedi. Deneme yanılmayla bile adam bulamamış mevkiye hoca, hala ihtiyaç var inanılmaz..
Dürüst apo ve hoca götürüyordu transfer islerini o dönem reyz. O dönem kurulan kadro hocanın istekleri dogrultusunda kuruldu. Hazır tecrubeli kaliteli kadro kurulumunda bi sorun yasamıyor kendisi. Sorun genclesme mevzusundaki seçimler ve gercekten hocanin bu konuda dogru kisi olup olmadigi. Yanındaki yetersiz kadroyla o genclerin gelismesi çok zor. Madem bu işe girişildi, doğru 1 ekip kurulabilirdi

Bu saydıklarının total maliyeti Eboue kadar yapmıyor yalnız.

Terim in yaptırdığı her transfer den kurtulabilirsek kârdır özellikle cenabet arda Gs da olduğu her dönem kulüp ilk 5 e girememiş 2008 yılı hariç o dönem Gs lı gerçek fedakar yerliler vardı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt