Arda'nın ilk sezonunda oldukça takip etme şansı bulmuştum Atletico maçlarını. Hafızam beni yanıltmıyorsa Perea ve Miranda'yla birlikte dönerli oynuyorlardı.. Manzano'nun gidişinin ardından Simeone tamamen Miranda-Dominguez ikilisine görev verdi tandemde.
Yine aklımda kaldığı kadarıyla, sol ayaklı ve geriden oyun kurabilme yeteneği var. Sol bek performansını görmesem de oynadığı maçlar olmuş, bu bir avantaj. Böyle joker oyuncular her zaman iş yapmıştır.
Sanılanın aksine tecrübesiz, pasif bir oyuncu değil. İspanya milli takımının alt yaş katogorilerinde azımsanmayacak seviyede kendine yer bulmuş ve kaptanlık yapmış. Yani liderlik vasfı da var.
Yine hava toplarında iyi bir oyuncu. Tipik İspanyol futboluna tam uymuyor açıkçası tiplemesi. Gerektiğinde topa sert ve agresiflik düzeyini iyi ayarlayabilen bir futbolcu.
Almanya kariyerini takip edemedim, dolayısıyla yerinde mi saydı, yoksa geriye mi gitti emin değilim ama Atletico performansı oldukça iyiydi. O performansı alabilirsek, kimsenin aklı kalmaz geride, bundan eminim.