Defansa Alman Panzeri: Benedikt Höwedes

Maiconun 1 tik üstü AMAAAAAAAAA
Schalke macindan sonra baya sallamisti

Serdar ile iyi anlasir

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

Maiconun üstümü, şaka yapıyorsunuz? Vasat ya Maiconun daha pasif, ofansif katkısı olmayan versiyonu. Bundesligadan çıkma diye aldanmayın, Neustaedterin farklı verisyonu.

Burak'ın Schalke maçında dış kulvardan gelip geçtiği adamdı bu di mi?

Maicon'la karşılaştırmak abes,ikisi de farklı tipte stoperler ama Maicon gibi ayağı düzgün-sorumluluk alabilen stoper sayısı azdır büyük takımlara Maicon'da lazım Höwedes gibi disiplinli stoperde lazım.

Maiconun üstümü, şaka yapıyorsunuz? Vasat ya Maiconun daha pasif, ofansif katkısı olmayan versiyonu. Bundesligadan çıkma diye aldanmayın, Neustaedterin farklı verisyonu.

Ofansif katkı ne lan santrafor mu bu, Stoper de öncelik savunmadır bunu da biz mi öğretelim sana bunca yıllık leverkusen de futbolculuk geçmişinin ardından hakan he ?

Ofansif katkı ne lan santrafor mu bu, Stoper de öncelik savunmadır bunu da biz mi öğretelim sana bunca yıllık leverkusen de futbolculuk geçmişinin ardından hakan he ?
Ben oraya ofansif katkı stoper için önemlidir yazmadım zaten. Durum tespiti yaptım. Gerisini anlamadım.

wtf? Adam TD ile birbirine girdi. Yoksa Schalke'da kaliyordu. Juve da sakatli olmasaydi opsiyonunu cekeceklerdi. Tek Problemi sik sakatlanmasi. Zaten alamayiz

Geri
Üst Alt