Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.101
- 5.834
- 1.513
Bu eray zaman kaybediyor bence biran önce bi sanayi de filan işe başlaması lazım en azından mesleği olur...
Orda hem top oynayıp hemde de bu paraları kazanabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu eray zaman kaybediyor bence biran önce bi sanayi de filan işe başlaması lazım en azından mesleği olur...
Benim anlamadığım adamların etten savunmasını göremiyecek kadar veya bu tarz konuşmalar için fazlaca erken olduğunu anlıyamıyacak kadar futbola uzak olup olmadığın. Alınan oyuncular henüz takımda değiller. Bırakılan büyük enkaz kolay düzeltilmiyor. Oyundan memnun olduğum için değil, her beraberlik ve mağlubiyette bu tarz başlıklardan sıkıldığım için söylüyorum.
Bu gece hemen hemen ideale yakın bir 11 ve taktikle sahadaydık. Fakat takım savunması anlamında olsun, fizik gücü anlamında olsun, hızlı oyun anlamında olsun, son vuruş anlamında olsun, yardımlaşma anlamında olsun ben en küçük bir gelişme bile gözlemleyemedim. Takım devre arası sonunda bıraktığımızda nasılsa ayni seviyede ve durumda, maalesef hiçbirşey değişmemiş Antalya maçı üzerinden değerlendirme yapacak olursak. Umarım Telles ve yeni transferler takıma monte olduğunda birşeyler değişir ama ne kadar değişecek orası da muamma tabi. 17'de 17 falan bana uzak hayaller gibi geliyor. Fenerbahçe çok puan kaybetse dahi bizde çok kaybedeceğiz gibi bir görüntü var. Mancini'ye olan inancım da ciddi anlamda sarsıldı bu maçtan sonra. Umarım gerçek Galatasaray'ı lig başlangıcı ile beraber görmeye başlarız, umarım bu günlük bir kötü oyundur.
17'de 17 sadece şikeyle olur, onuda Fenerbahçe yaptı, yani şike yaptı ve 3 yıldır ödüllendiriliyor. ''Şike yapıp, ödüllendirelim ve 2 sene Türkiye kupasını hediye versinler, 2-3 yıl şampiyonluk yarışında mı tutulalım'' mı demek istiyorsun?
Bu gece hemen hemen ideale yakın bir 11 ve taktikle sahadaydık. Fakat takım savunması anlamında olsun, fizik gücü anlamında olsun, hızlı oyun anlamında olsun, son vuruş anlamında olsun, yardımlaşma anlamında olsun ben en küçük bir gelişme bile gözlemleyemedim. Takım devre arası sonunda bıraktığımızda nasılsa ayni seviyede ve durumda, maalesef hiçbirşey değişmemiş Antalya maçı üzerinden değerlendirme yapacak olursak. Umarım Telles ve yeni transferler takıma monte olduğunda birşeyler değişir ama ne kadar değişecek orası da muamma tabi. 17'de 17 falan bana uzak hayaller gibi geliyor. Fenerbahçe çok puan kaybetse dahi bizde çok kaybedeceğiz gibi bir görüntü var. Mancini'ye olan inancım da ciddi anlamda sarsıldı bu maçtan sonra. Umarım gerçek Galatasaray'ı lig başlangıcı ile beraber görmeye başlarız, umarım bu günlük bir kötü oyundur.
Kalede Muslera'nın olmadığı kadro ideale yakın bir kadro değildir.
Aydın efendi 17'de 17 yapacağız diye açıklama yapmıştı geçenlerde. Ondan yola çıktım.