Değişen Hiçbir Şey Yok!

Benim anlamadığım adamların etten savunmasını göremiyecek kadar veya bu tarz konuşmalar için fazlaca erken olduğunu anlıyamıyacak kadar futbola uzak olup olmadığın. Alınan oyuncular henüz takımda değiller. Bırakılan büyük enkaz kolay düzeltilmiyor. Oyundan memnun olduğum için değil, her beraberlik ve mağlubiyette bu tarz başlıklardan sıkıldığım için söylüyorum.

İyi de güzel kardeşim STSL, Antalya tipinde takımlarla dolu zaten. Bize karşı açık oynayan Anadolu takımına hiç rastladın mı sen? Şahsen ben göremedim öyle bir takım. Yine lig maçlarını da buna benzer takımlarla ve onların katı savunmalarına karşı oynayacağız. Değişen birşey olmayacak kısaca. Sende bunu biliyorsundur sanırım. Ve yazıda yeni transferlerin katılması olayına değinmeme karşın halen daha ayni şeyleri yazıp durmanın bir gereği yok.

Bu gece hemen hemen ideale yakın bir 11 ve taktikle sahadaydık. Fakat takım savunması anlamında olsun, fizik gücü anlamında olsun, hızlı oyun anlamında olsun, son vuruş anlamında olsun, yardımlaşma anlamında olsun ben en küçük bir gelişme bile gözlemleyemedim. Takım devre arası sonunda bıraktığımızda nasılsa ayni seviyede ve durumda, maalesef hiçbirşey değişmemiş Antalya maçı üzerinden değerlendirme yapacak olursak. Umarım Telles ve yeni transferler takıma monte olduğunda birşeyler değişir ama ne kadar değişecek orası da muamma tabi. 17'de 17 falan bana uzak hayaller gibi geliyor. Fenerbahçe çok puan kaybetse dahi bizde çok kaybedeceğiz gibi bir görüntü var. Mancini'ye olan inancım da ciddi anlamda sarsıldı bu maçtan sonra. Umarım gerçek Galatasaray'ı lig başlangıcı ile beraber görmeye başlarız, umarım bu günlük bir kötü oyundur.

Kalede Muslera'nın olmadığı kadro ideale yakın bir kadro değildir.

Yalnız istek yönünden eleştirilebilir birkaç oyuncu dışında tabii.

Yeni transferlerimizden hiç biri oynamadi. Ilk yaridaki kadroyla devam ediyoruz. Biran önce yenileri monte edip eskiler kulübeye

gene mi küme düşeceğiz? :(

halen hazırlık kampında olduğumuz unutulmasın

17'de 17 sadece şikeyle olur, onuda Fenerbahçe yaptı, yani şike yaptı ve 3 yıldır ödüllendiriliyor. ''Şike yapıp, ödüllendirelim ve 2 sene Türkiye kupasını hediye versinler, 2-3 yıl şampiyonluk yarışında mı tutulalım'' mı demek istiyorsun?

Cidden siz takımda o isteği, ışığı görüyor musunuz? Bana umutlu konuşmak için gereğinden fazla kötüyüz gibi geliyor.

17'de 17 sadece şikeyle olur, onuda Fenerbahçe yaptı, yani şike yaptı ve 3 yıldır ödüllendiriliyor. ''Şike yapıp, ödüllendirelim ve 2 sene Türkiye kupasını hediye versinler, 2-3 yıl şampiyonluk yarışında mı tutulalım'' mı demek istiyorsun?

Aydın efendi 17'de 17 yapacağız diye açıklama yapmıştı geçenlerde. Ondan yola çıktım.

gerçekten değişen hiçbirşey yok...aynı kafa... aynı zihniyet...herekeste bir H1NC4L virüsü...

Bence ciddi bir değişiklik var. Ama sürdürülebilirlik yok.

Bu gece hemen hemen ideale yakın bir 11 ve taktikle sahadaydık. Fakat takım savunması anlamında olsun, fizik gücü anlamında olsun, hızlı oyun anlamında olsun, son vuruş anlamında olsun, yardımlaşma anlamında olsun ben en küçük bir gelişme bile gözlemleyemedim. Takım devre arası sonunda bıraktığımızda nasılsa ayni seviyede ve durumda, maalesef hiçbirşey değişmemiş Antalya maçı üzerinden değerlendirme yapacak olursak. Umarım Telles ve yeni transferler takıma monte olduğunda birşeyler değişir ama ne kadar değişecek orası da muamma tabi. 17'de 17 falan bana uzak hayaller gibi geliyor. Fenerbahçe çok puan kaybetse dahi bizde çok kaybedeceğiz gibi bir görüntü var. Mancini'ye olan inancım da ciddi anlamda sarsıldı bu maçtan sonra. Umarım gerçek Galatasaray'ı lig başlangıcı ile beraber görmeye başlarız, umarım bu günlük bir kötü oyundur.

çok kötümsersin lig maçı olsa bi nebze haklısın derdim... kupa maçları bunlar ve ilk 2'ye her koşulda gireriz deneme böyle maçlarda yapılır sonuçta kaybetsende telafisi olan maçlar... yeni gelenler henüz takıma monte olmamış... telles izzet salih umut rahatlatcak ama zamanla ben öyle düşünüyorum...

Futbolcular birazda hazırlık maçı gibi bakıyor bu maçlara, lig maçları çok daha farklı olur.

Koyverin yahu bu maçları kim ciddi alır kupa gruptan zaten çıkıcaz oturun birazda rahatça maç izleyin zaten 2. Yarı gergin maçlar var yeterince hemen gerilmeyin

Biraz karamsar olmuş sanki. Mancini deniyor bak Emre Çolak parladı dünkü maç. Eray kritik kurtarışlar yaptı. Kafasında bir şablon oluşturmaya çalışıyor bana göre. Ligde bunları oynatırım CL de bunlar vs. diye. Sabretmek lazım bizim elimizden gelen tek şey bu. Ben bu sezon değil de bir dahaki sezon Mancinin takımını ve başarılı futbolunu izleyeceğimizi düşünüyorum tam anlamıyla. Ligi 2. bitirip Clde elenip Türkiye kupasını alsak kimse başarısız oldu Cimbom bu sezon diyemez. Juveli madridli gruptan çıkmışsın, sezon ortasında TD değişmiş, takımda çöpler desen almış başını gidiyor.

Geri
Üst Alt