Deklarasyon | Başkan Dursun Özbek ve Galatasaray Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz

UA samimi olsa statta bağırırdı bu zamana kadar. Birilerinin şakşakçısı olmaktan öteye gidemediler Alpaslan Dikmen'den sonra.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

orada duracan
Tuncay VAN

Neden kardesim? Bu zamana dek nerdeydi UA? Mantikli bir aciklaman varmi? Kimse sampiyonluk yolunda takima destek cikalim hikayesi anlatmasin, kilavuzu kargo olanin burnu ..... cikmaz hesabi gidiyoruz bu hikayenin sonu böyle olacagi acik ve net ortadaydi neden tepki verilmedi? Is isden gecince mi hareketlenmeye gerek duyuldu?

Neden kardesim? Bu zamana dek nerdeydi UA? Mantikli bir aciklaman varmi? Kimse sampiyonluk yolunda takima destek cikalim hikayesi anlatmasin, kilavuzu kargo olanin burnu ..... cikmaz hesabi gidiyoruz bu hikayenin sonu böyle olacagi acik ve net ortadaydi neden tepki verilmedi? Is isden gecince mi hareketlenmeye gerek duyuldu?

tek açıklamam

heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

ah ah nerde eski taraftar.. adnan polatı döve döve göndermiştik..
Kim gönderdi döve döve?

Ultraslan o zamanlar da Adnan Polat diye bağırdığımızda engelliyordu Adnan Sezgin diye bağırmaya başlıyordu.

Kongre gönderdi Polat'ı zaten o birlik beraberlik ortamı da daha önce görüldü mü hatırlamıyorum.

UA samimi olsa statta bağırırdı bu zamana kadar. Birilerinin şakşakçısı olmaktan öteye gidemediler Alpaslan Dikmen'den sonra.

Bu satilmislarin burda ki uzantilari bu forumdan yok edilmeyecek mi?
Adamin tek bildigi heyya heyya o anda elektrik mi carpiyor nedir anlamadim

Adnan Polat zaten başlarda çok iyi yönetiyordu

Haldun Üstünel'in gitmesi ve Adnan Sezgin'e çok güvenmesi sonunu getirdi

Adnan Polat bu mallarla kıyaslanmaz bile bunlar o derece kötü

Kulüp tarihinin en rezil başkanı şuan ligde bulunan yönetimler arasında net olarak en gerizekalı olanı bizde

2018 yılına kadar beklenirse Galatasaray diye bir şey bırakmayacak bu mal herif

aLjAZO.jpg

Bakalim 25 martta ne elestiriler olacak

ilker canalp i ayrica merak ediyorum

Ben etkisiz adamim , anca oturur dinlerim burda laklak yaparim zaten kongreye gidip gidemeyecegim bile belli degil

Geri
Üst Alt