Demirören: "UEFA baskı yaparsa işler değişir!"

benim aklıma en basitinden şu geliyor 18 takım imza getirsin diyor bu tüpçü fener küme düşünce 18 takımda imza verirmi gerçi beşiktaşta kıl

Olm uefa falan olmazsa ceza vermeyeceğinizi bizde biliyoruz. Demek ki uefa bunlara gang bang yapacak.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Biraz sabir

Simdi bir baski gelirse hukumet oy icin gerekirse 5 yil gitmeyelim avrupaya falan diyebilir.

Bu yuzden baski gelecekse de secimlerden sonra gelsin bence.

yok mu bu yıldırım demirörenin istifa ettirecek ses kaydı yada basına sızan istifa ettirecek videosu bıktık hey allahım

Yargıtay şikeyi onamış federasyon başkanı yargıtay kararı bizi etkilemez diye rahat rahat açıklama yapıyor.UEFA baskı yaparsa görüşürmüş, istersen görüşme mal herif

Fenerbahçe düşecek, Galatasaray ve Beşiktaş ligde arayı açmasın diye 5+0+3 kontenjanı geliyor.Her şey Fenerbahçe için yani.

Aylarca koca ülkeyi oyalayıp, efendim mahkeme kararlarını bekliyoruz, yok onu bekliyoruz, yok bunu beklemekte fayda var deyip deyip ortalık karışınca da istifa eden Mehmet Ali Aydınlar değil miydi?

Kaldı ki bu adam istifadan sonra rahmetli Birand'ın programına çıkıp, ben fenerliyim, feneri düşüremezdim demişti.

Bugün de bu herif kalkmış yargıtay bizi bağlamaz diyor. Peki panpa cas kararı var bi de o bağlıyor mu? Uefa kriterleri noldu? yetkili mahkeme de şike var demişti sahi?

Nasıl ülke olm bu ya..

BI18s28CIAEitCO.jpg

Allah şemsiyene zeval vermesin reis.

Sehven görüşürler.... Uefa yada fifa malı ele almadığı sürece bişey olmaz.

Bundan önceki federasyon mahkeme kararlarını bekliyoruz diye diye cezadan kurtardı fener'i,

Bunlar geldi, bu arada mahkemeler bir bir onayladı şikeyi, bu sefer de; "ehi mahkeme kararları bizi bağlamıyor ki ehi ehi" deyip kurtardılar fener'i.

Sadece bu kadarı bile ibretliktir.

Yıldırım Demirören'e şikeyi soruyorlar adamın morali bozuluyor, suratı düşüyor. Halbuki ne güzel tesis falan açmış orda, siz hala şike de şike..

Bak o ve federasyonu ne güzel şike yokmuş, hiç olmamış gibi davranıyolar, kabahat bizde. Bak ne güzel milli takımımız var, euro 2016 sonra fatih hoca falan. Allah mahçup etmesin hocam.

Hani sizin için süreç bitmişti?

O yazı bazi kişiler tarafından yazıldığı gibi çoktan gelmiş bunlara.

Zaman kazanmak istiyorlar bunlar ve en geç sezon sonunda ceza verecekler şikecilere.

Tabii o zamana kadar onları şampiyon yapmak için elinden gelenleri yapmaya devam edecekler.

mhk baskani mactan sonra aciklama yapiyor , mac tekrarlanmaz diye. Sonra mac tekrar edilecektir diye karar cikiyor. Gözlüklü basin sözcüleri aciklama yapiyor uefanin yargitay belgelerini istemesi prosedür diyor. Sonra da bu. Bu adamlar nasil oturabiliyor o koltukta insan der ki ya ben bu isi beceremiyorum birakayim der, demesi lazim. birde Fatih Terim gibi adam bunlarla calisiyor aklim almiyor benim.

Geri
Üst Alt